hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام چطور می توان download area را به virtuemart اضافه کرد؟ اگر نیاز به افزونه تجاری دارد در پیغام خصوصی راهنمایی کنید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 مطمئن هستم که در انجمن کسایی هستند که اطلاع دارند، لطف کنید دریغ نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 جالبه من به خاطر این ارسال اخطار گرفتم!!! خدا به آدمهای پر ظرفیت برکت بده جواب این سوال را با راهنمایی آقای تهرانی و آقا شهریار و جواب کامل یکی از سایتهای خارجی پیدا کردم و اما جواب : باید در قسمت پیکر بندی (Configuration) کامپوننت ویرچومارت وارد قسمت دانلود ها شده و این قسمت را فعال می کنیم و جالبتر اینکه به دلیل نقص در بعضی ویرایشها یا قالب بعضی ویرایشها قسمت دانلودها نمایش داده نمی شود! بنابراین اگر کسی این قسمت را پیدا نمی کند بهتر است از ویرایش های دیگر استفاده کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز شما به خاطر پست اسپمتون اخطار گرفتید نه طرح مشکلتون !!! از شما که کاربر قدیمی تالار هستید بعیده! (لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من توی سایتم قسمت فروش از کامپوننت virtumart استفاده کردم سیاست گذاری فروش سایت بر مبنای ارسال با ایمیل و ارسال با پست می باشد لذا با کلی مشکلات و پرس و جو توانستیم این قابلیت را به این سیستم بگنجانیم ولی مشکل اینجاست که وقتی کاربر هر یک از گزینه ها را انتخاب می کند سیستم پیغام خطای لطفا از یک روش دیگر استفاده کنید را می دهد . من و دوستانم که نتوانستیم راه حل این مشکل را بفهمیم امیدوارم جمع حاضر این انجمن پایخ گوی سوال من باشند در صورت نیاز می توانید به وب سایت بنده سر بزنید و خودتان مشکل را ببینید . www.parsiweb24.ir اگر جواب سوالم را به ایمیلم بدهید نهایت تشکر را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید قبل ار ارسال بهتر هست یک بار برای همیشه قوانین تالار رو مطالعه فرمایید. # سوال جدید در تایپیک جدید ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر