pirane 2 ارسال شده در تیر 98 درود بر دوستان و مدیران انجمن چند وقتی هست دچار مشکل عجیبی شدم تمام مطالب - مجموعه ها - پلاگین ها - ماژول ها تکرار میشن حتی در حد ده بار ولی تو دیتابیس فقط یکی هست با حذف هر کدوم هم همش حذف میشه تصویر پیوست میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 98 سلام یکی از حدس های من اینه مشکل کوئری داشته باشه ولی این کوئری توی هسته جوملاس ! قطعا شما هم کوئری رو دست نزدید یک بک آپ بگیرید سپس آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pirane 2 ارسال شده در تیر 98 درود بر شما سپاسگزارم از پاسختون حتی جوملا رو دوباره نصب کردم بک آپ گرفتم تک به تک از طریق مای اسکیو ال هم امیپورت کردم چند روز درسته دوباره همین اتفاق میفته هر روز هم زیادتر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 98 سلام احتمال داره افزونه ای داره این کار رو میکنه چون نصب دوباره جوملا قطعا از نظر کد نویسی باید درست شده باشه اگر دیتابیس تغییر دادید پس مشکل از دیتابیس هست. افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کنید ببینید تغییر ی اعمال میشه یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pirane 2 ارسال شده در تیر 98 بر ۱۳۹۸/۴/۴ at 09:43 , محمدحسین میری گفت: سلام احتمال داره افزونه ای داره این کار رو میکنه چون نصب دوباره جوملا قطعا از نظر کد نویسی باید درست شده باشه اگر دیتابیس تغییر دادید پس مشکل از دیتابیس هست. افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کنید ببینید تغییر ی اعمال میشه یا خیر درود بر شما دیتابیس سالم هست چون ایمپورت میکنم سایت درست میبشه و به روز سالمی بر میگرده اما دو سه روز بعد دوباره همین مشکل ایجاد میشه جوملا رو نصب میکنم یک دیتابیس سالم که دارم ایمپورت میکنم سالم کار میکند تنها افزونه ای که نصب کردم بعد از اون این اتفاق افتاده rsfirewall هست که اونم حذف میکنم تفاوتی نمیکند همه افزونه ها هم یک به یک غیر فعال میکنم حتی حذف میکنم اما دوباره چند روز بعد همین ارور شروع میشه واقعا کلافه کننده شده تالار های خارجی هم چیزی ندیدم در ایبناره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 98 سلام sos110.ir تیکت بزنید سر فرصت یه نگاهی بندازم شاید قابل حل شدن بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pirane 2 ارسال شده در تیر 98 بر ۱۳۹۸/۴/۸ at 16:02 , محمدحسین میری گفت: سلام sos110.ir تیکت بزنید سر فرصت یه نگاهی بندازم شاید قابل حل شدن بود سپاسگزارم مهندس جان این مشکل رو حل کردم گفتم به درد دوستان شاید بخوره ظاهرا دیتابیس دچار مشکل شده بود اما نشون نمیداد که مشکل از کجاست برای همین یک جوملا نصب کردم از طریق مای اسکیول تک تک بکاپ گرفتم بعد از جوملا جدید هم بکاپ گرفتم به صورت دستی ماژول - محتوا - منو - یوزر و چندتایی که اطلاعات داشتند از قسمت insert اطلاعات رو کپی کردم داخل دیتابیس جدی و ری نیم کردم به یورز قبلی و ایمپورت کردم الان چند روزی هست درسته و مشکل کاملا حل شده و اتفاقا سرعت سایت هم بهبود پیدا کرده 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر