zahrashahsavari 0 ارسال شده در خرداد 98 سلام خدمت دوستان من در یک سایتی خوندم که اگر اشتباه نکنم همین لینک آموزش سئو را در این انجمن کلیک کرده بودم که سئو رایگان وجود ندارد و نمی توان بدون اینکه هزینه پرداخت کنید سایت خود را بهینه کنید آیا واقعیت دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 98 سلام در مورد سئو می توانید در گوگل جستجو کنید اینجا انجمن رفع مشکلات جوملا و موارد مربوط به آن می باشد 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 98 (ویرایش شده) بر 5/30/2019 at 22:50 , zahrashahsavari گفت: سلام خدمت دوستان من در یک سایتی خوندم که اگر اشتباه نکنم همین لینک آموزش سئو را در این انجمن کلیک کرده بودم که سئو رایگان وجود ندارد و نمی توان بدون اینکه هزینه پرداخت کنید سایت خود را بهینه کنید آیا واقعیت دارد؟ سلام میتونید اموزش های سئو را در گوگل جستجو کنید سایت های زیادی اموزش میدن بخونید و عمل کنید روی سئو تاثیر مثبت داره ویرایش شده خرداد 98 توسط چهارسوق 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر