sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام و خسته نباشید من می خواهم یک دایرکتوری از حدیث ایجاد کنم برای همین به فرمی پیشرفته و البته اتومات نیاز دارم به این صورت که مثلا جای نام و نام خانوادگی داشته باشه متن عربی ف متن فارسی آدرس وبلاگ و ... که بعد از ارسال در مجموعه ی انتخابی برود و بعد از تایید نمایش داده شود من با کامپوننت wd submit کار کردم نتونستم این چنین در بیاورم اگر کسی می تواند راهنمایی بکند ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 برای ایجاد دایرتکتوری میتونید از alpha content هم استفاده کنید که در وب سایت جومینا موجوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 خوب بعد ارسال مطلب رو چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
metijoon 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من میخوام در هر طلبی که میزنم یک عکس کوچیک کنار سمت راست یا چپ مطلبم باشه قبلنا که با مامبو کار میکردم میتونستم ولی الان یادم نیست و به نظر شما بهترین ویرایشگر متن برای جوملا چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من میخوام در هر طلبی که میزنم یک عکس کوچیک کنار سمت راست یا چپ مطلبم باشه قبلنا که با مامبو کار میکردم میتونستم ولی الان یادم نیست و به نظر شما بهترین ویرایشگر متن برای جوملا چیه ؟ سلام به جومینا خوش آمدی در مرحله اول قوانین رو حتما مطالعه نمایید. دوس عزیز در انجمن بر ها در مورد ین مباحث بحث شده لطفا نخست جستجو نمایید. {در صورت به نتیجه نرسیدن هر سوال رو در تاپیک جدید و با عنون مناسب} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر