joomina-user 0 ارسال شده در فروردین 98 سلام دوستان وقتی وارد سایتم میشم یه صفحه سفید لود میشه و روی صفحه کلمه "Error" هست افزونه جدیدی نصب نکردم و چیزی رو هم آپدیت نکردم . دیروز سایت اوکی بود و امروز اینجوری شده ، مدیریت هم بالا نمیاد. دقیقا از این قالب و افزونه ها روی یه سایت دیگه هم استفاده کردم اون هم همین طوری شده (با آکیبا بکاپ ازش کپی گرفته بودم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asghar11 4 ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) 48 minutes قبل , joomina-user گفت: سلام دوستان وقتی وارد سایتم میشم یه صفحه سفید لود میشه و روی صفحه کلمه "Error" هست افزونه جدیدی نصب نکردم و چیزی رو هم آپدیت نکردم . دیروز سایت اوکی بود و امروز اینجوری شده ، مدیریت هم بالا نمیاد. دقیقا از این قالب و افزونه ها روی یه سایت دیگه هم استفاده کردم اون هم همین طوری شده (با آکیبا بکاپ ازش کپی گرفته بودم) با سلام ورژن php هاستتون چیه ورژن جوملا صفحه ساز استفاده کردین ویرایش شده فروردین 98 توسط asghar11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر