miladsokout 1 ارسال شده در بهمن 97 سلام خدمت دوستان گرامی. باتوجه به امکاناتی که در نسخه های جدید جوملا اضافه شده است و مثل قدیم نیست دیگه.... برای یک سایت خبری و مجله ای ، پیشنهاد استفاده از k2 را میدهید یا خیر؟ آیا از نظر امنیت و سنگین شدن سایت مشکلی ایجاد نمیکنه استفاده از k2 ؟! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 97 5 ساعت قبل, miladsokout گفت: سلام خدمت دوستان گرامی. باتوجه به امکاناتی که در نسخه های جدید جوملا اضافه شده است و مثل قدیم نیست دیگه.... برای یک سایت خبری و مجله ای ، پیشنهاد استفاده از k2 را میدهید یا خیر؟ آیا از نظر امنیت و سنگین شدن سایت مشکلی ایجاد نمیکنه استفاده از k2 ؟! با تشکر سلام من خودم از اول هیچ وقت از k2 استفاده نکردم. درسته امکاناتش نسبت به هسته جوملا زیاده ولی به نظر من در سئو مشکل داره. 1 واکنش ها : miladsokout نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsokout 1 ارسال شده در بهمن 97 35 minutes قبل , وحید محمدی گفت: سلام من خودم از اول هیچ وقت از k2 استفاده نکردم. درسته امکاناتش نسبت به هسته جوملا زیاده ولی به نظر من در سئو مشکل داره. البته الان دیگه به نظرم برتری خاصی نداره، تگ و که خود جوملا هم گذاشته، سیستم کامنت هم میشه جداگانه نصب کرد. من یه بسته گرفته بودم از k2 استفاده میکرد، خیلی چیدمانش خوبه. گفتم ببینم اگه ارزش داره با k2 کار کنم، اگر نه حذفش کنم از خود جوملا استفاده کنم. ممنون از نظرتون دوست عزیز. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 97 35 minutes قبل , miladsokout گفت: البته الان دیگه به نظرم برتری خاصی نداره، تگ و که خود جوملا هم گذاشته، سیستم کامنت هم میشه جداگانه نصب کرد. من یه بسته گرفته بودم از k2 استفاده میکرد، خیلی چیدمانش خوبه. گفتم ببینم اگه ارزش داره با k2 کار کنم، اگر نه حذفش کنم از خود جوملا استفاده کنم. ممنون از نظرتون دوست عزیز. به نظر من که همون k2 را حذف کنید و از هسته خود جوملا استفاده کنید 1 واکنش ها : miladsokout نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر