honeyxp 0 ارسال شده در آبان 97 سلام. من یه قالب جوملا دارم و یه مشکل بزرگ با زیرمنوهای زیرمنوی اصلی. اونم این که: هر منویی که باز میشه، اگه زیرمنو داشته باشه میره مچسبه زیر آخرین مورد توی همین زیرمنو و عملا وقتی موسو از روش والدش میاری پایین که بری روی این چون از رو اون اومدی کنار اینم می پره. بذارین مثال بزنم: مثلا منوی اصلی من هست «منوی 1»، که این منو، 3 تا زیرمنو داره: «زیرمنو 1»... تا اینجا مشکلی نیست و وقتی با موس میری روی منوی 1 به این شکل باز میشه: منوی 1 زیرمنو 1 زیرمنو 2 زیرمنو 3 ولی اگه خود این زیرمنوی 1 یه زیرمنو دیگه به اسم «زیرمنوی زیرمنوی 1» داشته باشه، میره زیر همهی اینا، این طوری: منوی 1 زیرمنو 1 زیرمنو 2 زیرمنو 3 زیرمنوی زیرمنوی 1 و عملا وقتی که میای با موس بری پایین، چون از روی زیرمنو 2 و 3 رد میشی، اون «زیرمنوی زیرمنوی 1» مخفی میشه. حالا سوال من اینه چی کار کنم این زیرمنوهای بچه، کنار سمت چپ منوی مادر باز شه ن زیر کل منو. مرسی اگه راهنمایی کنین خیلی گیرم. ینی این طوری باز شه: منوی 1 زیرمنو 1 زیرمنوی زیرمنوی 1 زیرمنو 2 زیرمنو 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آبان 97 15 ساعت قبل, honeyxp گفت: سلام. من یه قالب جوملا دارم و یه مشکل بزرگ با زیرمنوهای زیرمنوی اصلی. اونم این که: هر منویی که باز میشه، اگه زیرمنو داشته باشه میره مچسبه زیر آخرین مورد توی همین زیرمنو و عملا وقتی موسو از روش والدش میاری پایین که بری روی این چون از رو اون اومدی کنار اینم می پره. بذارین مثال بزنم: مثلا منوی اصلی من هست «منوی 1»، که این منو، 3 تا زیرمنو داره: «زیرمنو 1»... تا اینجا مشکلی نیست و وقتی با موس میری روی منوی 1 به این شکل باز میشه: منوی 1 زیرمنو 1 زیرمنو 2 زیرمنو 3 ولی اگه خود این زیرمنوی 1 یه زیرمنو دیگه به اسم «زیرمنوی زیرمنوی 1» داشته باشه، میره زیر همهی اینا، این طوری: منوی 1 زیرمنو 1 زیرمنو 2 زیرمنو 3 زیرمنوی زیرمنوی 1 و عملا وقتی که میای با موس بری پایین، چون از روی زیرمنو 2 و 3 رد میشی، اون «زیرمنوی زیرمنوی 1» مخفی میشه. حالا سوال من اینه چی کار کنم این زیرمنوهای بچه، کنار سمت چپ منوی مادر باز شه ن زیر کل منو. مرسی اگه راهنمایی کنین خیلی گیرم. ینی این طوری باز شه: منوی 1 زیرمنو 1 زیرمنوی زیرمنوی 1 زیرمنو 2 زیرمنو 3 سلام دوست عزیز اگر سایتتون آنلاین هست، آدرس سایتتان را لطف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
honeyxp 0 ارسال شده در آبان 97 (ویرایش شده) بر 11/8/2018 at 13:03 , وحید محمدی گفت: سلام دوست عزیز اگر سایتتون آنلاین هست، آدرس سایتتان را لطف کنید سلام، خدمت شما: لینک سایت ویرایش شده آبان 97 توسط honeyxp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lahzeakhar5 0 ارسال شده در آبان 97 تور مسکو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezasaraei 0 ارسال شده در اردیبهشت 1 من منوی ajax نمیتونم بذارم روی سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezasaraei 0 ارسال شده در اردیبهشت 1 یکی از صفحاتی که از ajax استفاده کرده رو از سبکش خوشم اومده. صفحه تور استانبول و تور کوش آداسی مربوط به رزرو تور میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر