ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 97 سلام کسی تجربه کار با کامپوننت obGrabber رو داره؟ برا من کار میکنه ولی وقتی میخوام تنظیمات گرفتن متن از سایت ها رو ادیت کنم صفحه سفید میاره و صفحه ادیت رو نشون نمیده جوملا اخرین نسخه و obGrabber هم اخرین نسخه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 97 3 ساعت قبل, ghadirkiani گفت: سلام کسی تجربه کار با کامپوننت obGrabber رو داره؟ برا من کار میکنه ولی وقتی میخوام تنظیمات گرفتن متن از سایت ها رو ادیت کنم صفحه سفید میاره و صفحه ادیت رو نشون نمیده جوملا اخرین نسخه و obGrabber هم اخرین نسخه هست درود نمایش خطا رو فعال کنید ببینید چه خطایی میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 97 (ویرایش شده) ممنون از پاسخگوییتون Warning: Creating default object from empty value in /home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/administrator/components/com_obgrabber/helpers/common.php on line 395 Warning: require_once(/home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/libraries/cms/form/field/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/plugins/obgrabber-adapter/content/fields/gruser.php on line 13 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/libraries/cms/form/field/user.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/plugins/obgrabber-adapter/content/fields/gruser.php on line 13 این رو نمایش میده ویرایش شده مهر 97 توسط ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 97 2 ساعت قبل, ghadirkiani گفت: ممنون از پاسخگوییتون Warning: Creating default object from empty value in /home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/administrator/components/com_obgrabber/helpers/common.php on line 395 Warning: require_once(/home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/libraries/cms/form/field/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/plugins/obgrabber-adapter/content/fields/gruser.php on line 13 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/libraries/cms/form/field/user.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kurdpu/domains/kurdpu.ir/public_html/plugins/obgrabber-adapter/content/fields/gruser.php on line 13 این رو نمایش میده چک کنید ببینید این فایلی که گفته نمیتونه لود کنه داخل این مسیر هست و دسترسیش چیه؟ libraries/cms/form/field/user.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 97 با سلام مجدد طبق بررسی های که انجام دادم و حتما خیلی از دوستان در جریان بودن ولی من تازه فهمیدم چون مدت هاست دیگه رفتم سمت اندروید اینه که هسته جوملا از جوملا 3.5 به بعد مثلا همین اخرین ورژن 3.8.12 بسیار تغییر کرده و ما برای مثال در ورژه های جدید کلا این مسیر libraries/cms/form/field/user.php رو نداریم و در پوشه cms اصلا دیگه پوشه form وجود نداره من هم قبلا این افزونه رو روی جوملا 3.5 نصب کرده بودم و مشکل نداشت الان که اپدیت کردم متاسفانه مشکل پیش امده برای جل مشکل بنده مسیر بالا رو در افزونه تغییر دادم و شکر خدا درست شد 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 97 بر 9/26/2018 at 19:42 , ghadirkiani گفت: با سلام مجدد طبق بررسی های که انجام دادم و حتما خیلی از دوستان در جریان بودن ولی من تازه فهمیدم چون مدت هاست دیگه رفتم سمت اندروید اینه که هسته جوملا از جوملا 3.5 به بعد مثلا همین اخرین ورژن 3.8.12 بسیار تغییر کرده و ما برای مثال در ورژه های جدید کلا این مسیر libraries/cms/form/field/user.php رو نداریم و در پوشه cms اصلا دیگه پوشه form وجود نداره من هم قبلا این افزونه رو روی جوملا 3.5 نصب کرده بودم و مشکل نداشت الان که اپدیت کردم متاسفانه مشکل پیش امده برای جل مشکل بنده مسیر بالا رو در افزونه تغییر دادم و شکر خدا درست شد جالبه من خودم هنوز از جوملای جومینا استفاده میکنم. چک کردم مسیر بالا داخلش بود. بعد اینکه بعد از آپدیت به آخرین نسخه تقویم هم به مشکل میخوره... بهتره از نسخه های پایین تر استفاده کنید فعلا تا به مشکل نخورید. 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر