r_bekam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من در نصب بعضی از ماژول ها و کامپوننت ها مشکل دارم. مثلا برای نصب کامپوننت morfeoshow یا phocagallery و یا انجمن Fireboard وقتی که دکمه آپلود رو می زنم، مدت زیادی طول می کشه و نهایتاً هم صفحه eror باز میشه! ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به جومینا خوش آمدید مسائلی مثل سرعت اینترنت یا سرور می تونه باشه. به نوعی مثل تایم اوت دارید. افزونه های مذکور رو به صورت مستقیم از سرور مبدا نصب کنید ببنید حل می شه یا نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r_bekam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به جومینا خوش آمدید مسائلی مثل سرعت اینترنت یا سرور می تونه باشه. به نوعی مثل تایم اوت دارید. افزونه های مذکور رو به صورت مستقیم از سرور مبدا نصب کنید ببنید حل می شه یا نه. ممنون از راهنماییتون خیلی عالی بود، اگرچه فقط تونستم گالری تصویر رو از این طریق نصب کنم. ولی هنوز هم نمی دونم مشکل Fireboard چیه؟!! :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 مشکل دیگه ای نمی تونه باشه، وقتی فوکا رو تونستید نصب کنید دیگر اشکال از جوملا نیست، سرعت سرور می تونه باشه، هاستتون رایگان که نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r_bekam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مشکل دیگه ای نمی تونه باشه، وقتی فوکا رو تونستید نصب کنید دیگر اشکال از جوملا نیست، سرعت سرور می تونه باشه، هاستتون رایگان که نیست؟ نه رایگان نیست، مشکلش هم فقط با بعضی ماژول هاست!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام میتونید دستی افزونه هاتون رو در پوشه tmp قرار بدید و از اونجا نصب کنید. راستی باید سطح دسترسی پوشه 777 باشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahram20 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام : میخواهم یک کامپوننت و یا پلاگین رو از طریق اینترنت به سایت جوملا نصب کنم ولی نمیشه . در ضمن کامپوننت مربوطه را در سرور آپلود کرده ام و مسیر اینترنتی را درست وارد میکنم. توجه : به صورت لوکال در نصب مشکل ندارم . از طریق اینترنت بر روی سایت مشکل دارم ممنون میشوم اگر راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام منظورتون از نمیشه چیه ؟ آیا ارور خاصی میده ؟ متن اور رو اینجا قرار بدین . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر