mirmoh3n 0 ارسال شده در مرداد 97 سلام.من امروز افزونه k2 رو نصب کردم.و مطالب و مجموعه هایی که در مدیریت مطالب جوملا ایجاد کردهبودم را به مدیریت مطالب کی ۲ منتقل کردم . اما الان مطالب که انتقال پیدا شده روشون کلیک میکنم با ارور 0 Error decoding JSON data: Syntax Error مواجه می شمچی باید کرد : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 مسیر زیر را از طریق کنترل پنل هاست خود دنبال نمایید : مسیر: /administrator/components/com_k2/views/item/view.html.php فایل را باز کرده و کد زیر راجستجو نمایید : FilterOutput::objectHTMLSafe($item, ENT_QUOTES, array( 'video', 'params', 'plugins' )); سپس کد زیر را جایگزین کد قبلی نمایید : FilterOutput::objectHTMLSafe($item, ENT_QUOTES, array( 'video', 'params', 'plugins', 'metadata' )); قبلش بک اپ فراموش نشه ...نتیجه رو همین جا اعلام بفرمایید... 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmoh3n 0 ارسال شده در شهریور 97 این کارو کردم کلا با صفحه سفید دیگه روبرو میشم و مجبور شدم به حالت قبل برگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر