majidk 1 ارسال شده در مرداد 97 سلام پس از ارتقا جوملا به نسخه جدید از طریق مدیریت جوملا هنگام باز کردن هر کدام از منوها برای ویرایش یا منو بسازم با پیام خطای زیر مواجه میشم: یک خطا رخ داده است . 0 Cannot use object of type stdClass as array برخی ها میگن از قالب هلیکس هست اینطوری میشه رفعش کرد ولی کردم بازم نشد JoomlaSite.com/plugins/system/helix3/helix3.php در خط ۵۰ در این فایل کد زیر را کپی و ذخیره کنید: if (is_object($data)) { $data = (array)$data; } این روش برام جواب هم نداد لطفا راهنمایی نمائید. باتشکر از لطف شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام من هم بابروز رسانی به جوملا3.8.10 با همین مشکل مواجه شدم وبا قراردادن این کد هم حل نشده شرکتم بروز رسانی نداده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidk 1 ارسال شده در مرداد 97 سلام حالا باید چیکار کنیم یکی به ما کمک نمی کنند مدیران جومینا کجایند؟ یکی از افزونه فروش ها میگه همه افزونه سایت آپدیت کنیم رفع میشه برای یکی هم امتحان کردم جواب داده میشه شما هم تست کنید چی میشه؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidk 1 ارسال شده در مرداد 97 باسلام بلاخره مشکلش یافتم می بایست افزونه VP Advanced User آپدیت یا غیرفعالش کرد تا منو باز کنه همین هرکس افزونه VP Advanced User داره بذاره بدرود 1 واکنش ها : مسعود معمار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در فروردین 98 بر 8/10/2018 at 04:32 , majidk گفت: باسلام بلاخره مشکلش یافتم می بایست افزونه VP Advanced User آپدیت یا غیرفعالش کرد تا منو باز کنه همین هرکس افزونه VP Advanced User داره بذاره بدرود متشکرم ، دقیقا مشکل من همین بود ، ممنون که راه حل رو اینجا نوشتی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر