leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 سلام خسته نباشید عکسی قرار دادم بهش دقت کنید: بالا سمت چپ ماژول اخرین اخبار فعال هستش اما چسبیده بخ بالا سقف سایت که فلش قرمز نشون دادم داخل تصویر سمت راس رو ببینید میخام موازی اون شماره تماس و ایمیل قرار بگیره یعنی قدری بیاد پایین تر کسی میدونه مجای کد ها برم تغییر بدم اون یکمی میاد پایین تر ؟ ادرس خود سایت : http://www.elrooz.com ( اپلود سنتر جومینا قطع بود مجبور شدم تصویر رو جای دیگری اپلود کنم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 97 سلام دوست عزیز خیلی راحت است. برید به مسیر templates/jm_platinum/css/template.css و در آخر فایل template.css کد زیر را وارد کنید div.gkHighlighterInterface {margin-top:5px !important;} میزان تغییرات بر اساس پیکسل و عدد و ارقام به دلخواه خودتان تغییر دهید. 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 49 minutes قبل , وحید محمدی گفت: سلام دوست عزیز خیلی راحت است. برید به مسیر templates/jm_platinum/css/template.css و در آخر فایل template.css کد زیر را وارد کنید div.gkHighlighterInterface {margin-top:5px !important;} میزان تغییرات بر اساس پیکسل و عدد و ارقام به دلخواه خودتان تغییر دهید. من کد رو اخرین خط گزاشتم اما هرچی عدد اون پیکسل رو تغییر میدم هیچ تغییری نمیکنه جای اون ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 97 1 ساعت قبل, leksoz گفت: من کد رو اخرین خط گزاشتم اما هرچی عدد اون پیکسل رو تغییر میدم هیچ تغییری نمیکنه جای اون ماژول باید تغییر کنه. کش مرورگرتان را خالی کنید، ctrl+f5 را بزنید یا از یک مرورگر دیگه امتحان کنید. اگر جواب نداد، در صورت رضایت یوزرنیم و پسورد خود جوملا و یوزرنیم و پسورد هاست را برام پیغام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 سلامی مجدد... اقا دوستی داخل پیام خصوصی این کد رو برام فرستاد که قرار دادم و مشکل حل شد! داخل همون مسیر : templates/jm_platinum/css/template.css کد: #zt-search { padding-top: 6px !important; } دقیقا اون ماژول توی موقعیت سرچ فعال بود که موقعیت سرچ کمی پایین تر اومد و .... سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر