seyed_ali 1 ارسال شده در تیر 97 سلام و عرض خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرمایید بنده رو پایین قالب سایت بنده به ادرس www.bano-amin.ir Joomla Templates by Joomla-Monster.com اینو نوشته که هر کار میکنم پاک نمیشه اون دستور هایی برای حذف کپی رایت بود و .... نمیفهمم چطور پاکش کنم ممنون میشم راهنمایی کنین مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 22 minutes قبل , seyed_ali گفت: سلام و عرض خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرمایید بنده رو پایین قالب سایت بنده به ادرس www.bano-amin.ir Joomla Templates by Joomla-Monster.com اینو نوشته که هر کار میکنم پاک نمیشه اون دستور هایی برای حذف کپی رایت بود و .... نمیفهمم چطور پاکش کنم ممنون میشم راهنمایی کنین مرسی سلام دوست عزیز بسیار ساده است. اول از همه سعی کنید از طریق تنظیمات قالب این نوشته و کپی رایت را حذف کنید. اگر نشد از طریق هاستتان و در فایل template.css که در مسیر templates/jm-school-tools/css/template.css قرار دارد، فایل template.css را باز کنید و در آخر آن کد زیر را وارد کنید: div#jm-footer-right{display:none !important;} 1 واکنش ها : seyed_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyed_ali 1 ارسال شده در تیر 97 10 ساعت قبل, وحید محمدی گفت: سلام دوست عزیز بسیار ساده است. اول از همه سعی کنید از طریق تنظیمات قالب این نوشته و کپی رایت را حذف کنید. اگر نشد از طریق هاستتان و در فایل template.css که در مسیر templates/jm-school-tools/css/template.css قرار دارد، فایل template.css را باز کنید و در آخر آن کد زیر را وارد کنید: div#jm-footer-right{display:none !important;} سلام ممنون از راهنمایی . کجای تنظیمات قالب تنظیمات قالب ؟ هر جاش رو گشتم نبود این کد هم توی اخر فایل template.css گذاشتم اما بازم حذف نشد اون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 2 ساعت قبل, seyed_ali گفت: سلام ممنون از راهنمایی . کجای تنظیمات قالب تنظیمات قالب ؟ هر جاش رو گشتم نبود این کد هم توی اخر فایل template.css گذاشتم اما بازم حذف نشد اون سلام در صورت رضایت یوزرنیم پسورد مدیریت جوملا و یوزرنیم پسورد مدیریت هاست را برام پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم 1 واکنش ها : seyed_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyed_ali 1 ارسال شده در تیر 97 10 ساعت قبل, وحید محمدی گفت: سلام در صورت رضایت یوزرنیم پسورد مدیریت جوملا و یوزرنیم پسورد مدیریت هاست را برام پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم براتون یوزر و پسورد رو فرستادم ممنون اسباب زحمت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 1 ساعت قبل, seyed_ali گفت: براتون یوزر و پسورد رو فرستادم ممنون اسباب زحمت سلام مجدد مشکل را برایتان برطرف کردم 1 واکنش ها : seyed_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyed_ali 1 ارسال شده در تیر 97 29 minutes قبل , وحید محمدی گفت: سلام مجدد مشکل را برایتان برطرف کردم دمت گرم خیلی اقایی ممنونم همون کاری که گفته بودید با همون حل شد ؟ 1 واکنش ها : وحید محمدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 27 minutes قبل , seyed_ali گفت: دمت گرم خیلی اقایی ممنونم همون کاری که گفته بودید با همون حل شد ؟ بله. همون کدی که در بالا گفته بودم را به آخر فایل template.css اضافه کردم. همین 1 واکنش ها : seyed_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seyed_ali 1 ارسال شده در تیر 97 15 ساعت قبل, وحید محمدی گفت: بله. همون کدی که در بالا گفته بودم را به آخر فایل template.css اضافه کردم. همین ممنون 1 پیغام فرستادم لطفا چک میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 1 ساعت قبل, seyed_ali گفت: ممنون 1 پیغام فرستادم لطفا چک میکنید سلام پیام دریافت شد و انجام شد. سایتتان را بررسی کنید. قبل از بررسی کش مرورگرتان را خالی کنید یا ctrl+f5 را بزنید 1 واکنش ها : seyed_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر