atlasie 0 ارسال شده در تیر 97 سلام پس از ایجاد تغییرات با عدم پیش نمایش و خطای 404 دچار میشوم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 8 ساعت قبل, atlasie گفت: سلام پس از ایجاد تغییرات با عدم پیش نمایش و خطای 404 دچار میشوم؟ سلام دوست عزیز اولا آدرس سایت لطفاً دوماً چه تغییراتی می دهید که با خطای 404 مواجه می شوید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlasie 0 ارسال شده در تیر 97 سلام سایت آدرس نداره دارم تازه توی سیستمم طراحی می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 97 8 ساعت قبل, atlasie گفت: سلام سایت آدرس نداره دارم تازه توی سیستمم طراحی می کنم عیب یابی کمی مشکل شد. حدس بنده این هست که لینک مطالب را بررسی کنید. اگر سئو را فعال کردید و لینک مطالب را فارسی می دهید حتما در تنظیمات جوملا تمام گزینه های سئو فعال باشه. قبل از اینکار در پوشه سایت فایل httaccess.txt را به htaccess. تغییر نام دهید ( تغییر نام دقیقاً به همین شکلی که گفتم باشه). خود ویندوز اجازه تغییر نام به htaccess. را نخواهد داد چون نام دارای دات است بنابراین برای تغییر نام باید از cmd ویندوز استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر