kambiz7225 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان الان چند روزه كه از آدرس ايميل سايت به آدرس ايميل خود سايت ايميل خالي بدون هيچ چيزي مي ياد. اين حال در روز 10 يا 15 بار اتفاق مي افته. كسي تا حالا با اين قضيه برخورد كرده؟ براي رفعش چه كار بايد كرد؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 احتمالاً مشکل از افزونه هایی هست که نصب کردی یکبار اونهارو چک کن و ببین که چه چیزی جدیداً نصب کردی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام کامپوننت هایی که من استفاده می کنم به شرح ذیل است: Alpharegistration AlphaUserPoints Attachments Admin Tools Akeeba DF Contact eXtplorer Jcomments Jdownloads Jfusion Joomfish Linkr My RSS Reader Seminar Ubar Xmap ccNewsletter JCE مدیریت کش جومینا به نظر شما مشکل از کدوم کامپوننت می تونه باشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام افزونه دیگه هم برا جوملا هست که شما نصب نکرده باشید ... ماشالله همه چی دارید احتمالش هست از اینها بااشه : ccNewsletter DF Contact یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام فكر نمي كنم از ccNewsletter باشه چون مدت هاست كه دارم استفاده مي كنم. ولي جديداً DF Contact يك Update داده بيرون كه از سايت Joomla.org گرفتم. البته قبلاً از DF Contact استفاده مي كردم مشكل نداشت. ممكن از اين ورژن جديدش باشه. ممنون از راهنماييتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر