وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 قیمت کالا: 10000 قیمت کالا: 10000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 برنامه نویسان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان ... ن یک مشکل دارم و امیدوارم به نتیجه مطلوب برسیم : سوال من به جوملا مربوط نیست و بخش خاصی براش پیدا نکردم ... من میخوام یک سری کالا رو ( جوملا نیست ) رو بر اسا مثلا اسم sort کنم .. با jquery نوشتم .... با پلاگین tinysort.js , جوابی که میخوام رو نداد .. با جاوا هم نوشتم اما نتیجه مطلوبی بهم نداد . چون میخوام برای چند div آیدی یکسان بدم که با جاوا نمیشه و باید از name استفاده کرد که اونم نشد . برای همین گفتم با jquery بنویسم . از دوستان که در این کار واردند میخوام کمک کنند که چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم . ایا با جاوا میشه مشکل رو حل کرد؟ اگر میشه ، من کد رو قرار میدم و دوستان عزیز راهنمایی کنند ... باز هم ممنون .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر