vahidm 1 ارسال شده در فروردین 97 سلام من فایل زیپ جوملا رو در مسیری شبیه به مسیر زیر قراردادم: www.domain.ir/site و بعد از نصب و ورود محتوا و عکس و ماژول و... تصمیم دارم مسیری که جوملا نصب شده رو تغییر بدم، مثلا توی همون مسیر اصلی آیا این کار امکان پذیر هست؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در فروردین 97 با سلام بله این کار امکان پذیر هستش ولی نیاز به تجربه کاری دارد چون شما باید کل پوشه های داخل site رو به دامنه اصلی انتقال دهید بعد در دیتابیس پوشه جدید را معرفی کنید فایل کانفیگوریشن و چند فایل دیگرو هم آدرس جدید رو بدهید . اما پیشنهاد من استفاده از بر نامه آکبا بکاب میباشد که بعد از گرفتن پشتیبانی از سایت شما بکاب را به دامنه اصلی انتقال میدهید و مثل یه cmsمجدد نصب میکنید. لینک برنامه رو برای شما در زیر قرار داده ام. https://www.joomina.ir/item/780-ایجاد-بسته-نصبی-از-سایت-و-انتقال-به-سرور-و-یا-لوکال-جوملا-3.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidm 1 ارسال شده در فروردین 97 سلام مجدد خیلی ممنون از راهنماییتون 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر