hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام اساتید توصیه می کنند که برای بالا رفتن امنیت روی پوشه administrator رمز بگذارید اما بعد از این کار وقتی بازدید کننده وارد سایت بشود باید user pass را وارد کند مشکل کجاست؟ راهنمایی بفرمایید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود شما روی پوشه اصلی رمز گذاشته اید باید روی پوشه ADMINISTRATOR رمز بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 روی پوشه administrator رمز گذاشم اما صفحه وارد کردن رمز باز هم برای کابر سایت نمایش داده می شود و وقتی این صفحه کنسل شود خود سایت نمایش داده می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام،لینک قرار بدین.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 کنترل پنل ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام در هاستتون یک سیستم مدیریت محتوا نصب کردید یا چندتا ؟ با ادمین سرورتون هم تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 چون ایجاد مشکل می کرد رمز را برداشتم بنابراین نمی توانم لینک بدهم لینوکس cpanel در هاست یک سیستم نصب است با ادمین هم تماس نگرفتم (هنوز علت برایم مشخص نشده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 91 درود من هم همین مشکل را دارم. روی فولدر administrator پسورد ست کردم. اما از بازدید کننده هم رمز را میخواهد. هاستینگ میگوید فایلی از آن پوشه میخواهد بخواند. برای همین ست که رمز می خواهد !!! ذوستان لطفا راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 91 امکان دارد شل داشته باشد ؟ یا افزونه ای با این پوشه کار داشته باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام نخیر مشکل امنیتی ندارد دلیلش همون هست که مدیر سرورتون گفت میخواد یه فایلی رو از اونجا بخونه که چون پوشه رمز داره صفحه ورود رمز باز میشه که اگر کنسلش کنید ارور 401 هم نمیده منم این مشکل رو داشتم چیز خاصی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام نخیر مشکل امنیتی ندارد دلیلش همون هست که مدیر سرورتون گفت میخواد یه فایلی رو از اونجا بخونه که چون پوشه رمز داره صفحه ورود رمز باز میشه که اگر کنسلش کنید ارور 401 هم نمیده منم این مشکل رو داشتم چیز خاصی نیست درود جناب دفاعی عزیز نمی دانم این چیزی که میخواهم بگویم ربطی به این موضوع یوزر و پسورد خواستن دارد یا نه : هر بار که می خواهم آپدیت کنم مطالب سایت را - آی پی من Bane می شود !!! باید زنگ بزنم به هاستینگ و آی پی خودم را در لیست آی پی های امن قرار دهد. دلیل را که پرسیدم - جواب دادن که 300 کانکشن داشتید به هاست که سی پنل این تعداد را حمله احتمال داده و Bane کرده آی پی را. شما چه نظری دارید ؟ چگونه میتوانم این مشکل را حل کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 91 درود گویا مشکل از پلاگین System - GAnalytics بود !!! یکی یکی پلاگین هارا غیر فعال کردم و تست کردم که کدام پلاگین پسورد می خواهد. دیدم با غیر فعال کردن این پلاگین دیگر رمز نمی خواهد. حالا منتظر هستم ببینم آی پی در سی پنل Block میشود یا خیر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در مهر 91 درود مشکل از افزونه Google analitycs بود که نصب کرده بودم. با غیر فعال کردن آن مشکل حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر