lianteam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام سمت چپ itba.ir رو ببینید آخر ماژول ها یه سری کد اضافه هست چطوری از بین ببرمشون؟ امروز بعد از دستکاری فایل کانفیگ اینجوری شد ولی خودمم نفهمیدم چطوری اینجوری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام در هاستتون در دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملاست ابتدا یک بک آپ از فایل configuration.php فعلی بگیرید و بعد حذفش کنید یا نامش رو تغییر دهید و بعد فایل configuration.php-dist رو تغییر نام دهید به: configuration.php و اطلاعاتی که باید در این فایل ست بشند رو ست کنید مثل اطلاعات دیتابیس و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lianteam 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مشکل رو پیدا کردم. نمایش خطاهای سیستم رو روشن گذاشته بودم :دیولی یه مشکل دیگه دارم. هر بسته ای رو که میخوام آپلود کنم میگه نمیتونه فایل نصبی بسته رو پیدا کنه. یعنی چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام لطفا طبق قوانین انجمن سوال جدید در تاپیک جدید... (البته قبلش جستجو کنید چون قبلا در انجمن بارها در مورد مشکلات پیرامون نصب بحث و راه کار ارائه شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر