shanazari 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من دنبال یه فرم ساز خوب می گردم . جی فرم رو نصب کردم خوب بود . اگه از این بهتر هست بهم بگید . و اینکه من تو لوکال نصب کردم و دارم تست می کنم و فرم و پر می کنم و ارسال شد رو می زنم می خوام بدونم اطلاعات کدوم دیتا بیس ذخیره میشه و یا به ایملم باید بره . کلا چی کار باید کرد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز تو جومینا چندتا فرم ساز ارائه شده که میتونین بر اساس توضیحات و ویژگی هایشان ،بهترین انتخاب را بکنین http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=289&Itemid= rsform http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=247&Itemid= smart form نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shanazari 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از راهنمائی تون نکته مهمی که میخواستم بدونم رو جواب ندادید و اینکه اطلاعات فرم رو میشه رو دیتا ریخت ؟ یا فقط به ایمیل میره ؟ درباره این موضوع میخواستم بهم توضیح بدید . خروجی هاشون چطور میشه گرفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 در smart form اگه اشتباه نکنم به دیتا وارد میشه...میتونین نصب کنین در لوکال و تست کنین...اینطوری بهتر هست چون چند ماهی هست که با فرم کار نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از راهنمائی تون نکته مهمی که میخواستم بدونم رو جواب ندادید و اینکه اطلاعات فرم رو میشه رو دیتا ریخت ؟ یا فقط به ایمیل میره ؟ درباره این موضوع میخواستم بهم توضیح بدید . خروجی هاشون چطور میشه گرفت با سلام بله دوست عزیز در جداولی با پیشوند Jform در پایگاه داده اطلاعات ذخیره میشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز چون این فرم ها بر اساس جاوا کار می کنند ربطی به دیتا نداره اطلاعات را از خود فرم دریافت و به ایمیل وارد شده ارسال می کند حق نگهدار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ای دلنـواز قــاری قرآن خوش آمدی ********** در بیت وحی با لب خندان خوش آمدی[/align][align=CENTER] [/align][align=CENTER]ای العطش، ترانه ی قبل از ولادتت********** مادر فدات با لب عطشان خوش آمدی ای دلنـواز قــاری قرآن خوش آمدی ********** در بیت وحی با لب خندان خوش آمدی[/align][align=CENTER] [/align][align=CENTER] با سلام میلاد با سعادت حضرت ابالفضل العباس سقای دشت کربلا بر شما مبارک خیلی ببخشید میشه کمی راجب جی فرم توضیح بدین مثلا چه امکاناتی داره هر چی تو انجمن می گردم پیدا نمی کنم ببخشید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 از اینجا دانلود کن و بعد هم اگر مشکل تاریخ داشت اینجا رو ببین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dalivand 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 یه مشکلی که توی جی فرم هست اینه که تاریخ 29 تا 31 اردیبهشت رو نمی تونه ثبت کنه و دلیلش رو هم نمی تونم بفهمم اما می دونم که داره اردیبهشت رو به جای فوریه 28 روزه می بینه ممنون می شم کمک کنین که حلش کنم این مشکل رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر