edvard 2 ارسال شده در دی 96 با سلام خدمت دوستان و پیشکسوتان عزیز ممنون میشم کسی از دوستان اگه میتونه کمک کنه راهنمایی کنه بنده افزونه جامع تلگرام را دانلود و نصب کردم کلیه مراحل رو ماننده فیلم آموزشی انجام دادم.ولی متاسفانه بعد از زدن ارسال پیام به صورت موفق به تلگرام ارسال میشه ولی هیچ محتوای از صفحه مورد نظر و یا تصویر مربوط به مطلب ارسال نمیشه و لینکی هم که به صورت مختصر ارسال میشه ارور 404 میده و مسیر درستی نشون نمیده ممنون میشم کسی چیزی در این مورد میدون راهنمایی کنه 1-مطالب سایت از کی 2 استفاده میشه 2-ازپلاگین مربوط به انتشار مطالب کی استفاده کردم و حتی از پلاگین مربوط به گراف ها نیز همینطور 3-حتی tiny url ارسال شده در ادرس تلگرامم عمل نمیکنه و 404 میده 4-لینک های ارسالی در کامپوننت نشان داده میشوه 5-حتی ssl را نیز غیر فعال کردم هنوز عملکرد کامل نیست ممنون میشم کسی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در دی 96 باسلام من از وقتی که ssl رو فعال کردم با مشکل ارور404 دوستمون edvard روبه رو شدم .فکر میکنم نیاز باشه گروه جومینا یه باز نگری تو کد ها داشته باشند برای رفع مشکل. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در دی 96 1 ساعت پیش, chavosh گفت: باسلام من از وقتی که ssl رو فعال کردم با مشکل ارور404 دوستمون edvard روبه رو شدم .فکر میکنم نیاز باشه گروه جومینا یه باز نگری تو کد ها داشته باشند برای رفع مشکل. شما دوست عزیز فقط مشکل در لینک ارسالی داری یا در محتوای پیام ارسالی نیز مثل من دچار مشکل شدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در بهمن 96 دوستان و اساتید آیا شخصی پیدا نشد بتونه به من کمک کنه، یا حداقل به مشکل بنده برخورد کرده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 96 16 ساعت قبل, edvard گفت: دوستان و اساتید آیا شخصی پیدا نشد بتونه به من کمک کنه، یا حداقل به مشکل بنده برخورد کرده باشه درود اگر مایل بودین دسترسی سایتتون رو در پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم براتون. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در بهمن 96 8 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود اگر مایل بودین دسترسی سایتتون رو در پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم براتون. یاحق ممنون ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 96 درود مشکل این کاربر با ادیت افزونه حل شد. دوستانی هم که این مشکل رو دارن داخل مسیر: plugins/system/joominatelegram فایلی که پیوست میکنم رو با فایل موجود جایگزین کنن. یاحق joominatelegram.php آپدیت =========== فایل دوم نیز در مسیر modules/mod_joominatelegram با فایل فعلی باید جایگزین بشه. mod_joominatelegram.php همچنین توجه داشته باشید که باید از تنظیمات کلی بخش سرور https رو فعال کنید. در صورت مشاهده هرگونه مشکل لطفا در همین تاپیک اطلاع بدین. سپاس 2 واکنش ها : edvard و chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در بهمن 96 (ویرایش شده) بر 2/5/2018 at 11:28 , RezaDindar گفت: درود مشکل این کاربر با ادیت افزونه حل شد. دوستانی هم که این مشکل رو دارن داخل مسیر: plugins/system/joominatelegram فایلی که پیوست میکنم رو با فایل موجود جایگزین کنن. یاحق joominatelegram.php باسلام چقدر شما جومینایی ها خوبید . مشکل منم با جایگزین این فایل حل شد. سپاسگزارم ویرایش شده بهمن 96 توسط chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در بهمن 96 بر 2/4/2018 at 23:58 , RezaDindar گفت: درود مشکل این کاربر با ادیت افزونه حل شد. دوستانی هم که این مشکل رو دارن داخل مسیر: plugins/system/joominatelegram فایلی که پیوست میکنم رو با فایل موجود جایگزین کنن. یاحق joominatelegram.php آپدیت =========== فایل دوم نیز در مسیر modules/mod_joominatelegram با فایل فعلی باید جایگزین بشه. mod_joominatelegram.php همچنین توجه داشته باشید که باید از تنظیمات کلی بخش سرور https رو فعال کنید. در صورت مشاهده هرگونه مشکل لطفا در همین تاپیک اطلاع بدین. سپاس بسیار ممنونم حل شد با تشکر از شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در اسفند 97 سلام این آدرس موجود نیست! plugins/system/joominatelegram نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در اسفند 97 لطفا یکی راهنمایی کنه، گیر افتادم!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در اردیبهشت 98 مدیران محترم راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر