loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان سلام من برای یک تیم لیگ برتری می خوام سایتی رو طراحی کنم این تیم پرهوادار در سایت قبلی خود در زمان های پر بازدید و گاهی در مسابقه های حساس مورد حملات دی داس قرار گرفته من می خوام صفحه سبکی رو هم برای این سایت بسازم که فقط حاوی مطالب باشه آیا می تونم همچین صفحه رو بسازم و در مواقع خاص کاربر رو به این صفحه هدایت کنم ؟ آیا امکان هدایت اتوماتیک در زمان های پر بازدید هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exiler 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 بله ، شما می تونید یه قالب متنی ساده بسازید، و با دستورات شرطی از طریق آمار ، قالب متنی رو برای کاربر نمایش بدید. البته در مواقع ddos حتی اگه سایتتون فقط یه صفحه خالی هم باشه ، باز هم نمی شه کاری کرد. البته فکر کنم با cron هم یه همچین کاری انجام داد، اما نیازمند سطح دسترسی به خط فرمان و مدیریت هاستتون هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 همینطور که دوستمون گفت موقع این حملات نمیشه کاری کرد. البته بهترین کار اینه یک سرور مجازی یا اگر بودجه میرسه سرور اختصاصی تهیه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر