behsoftinfo 6 ارسال شده در دی 96 با سلام خدمت دوستان توی افزونه جی دانلود با استفاده از دکمه باکس دانلود رو توی پست قرار دادم. چطور می تونم این محدودیت روبوحپد بیارم که همه کاربرا نسخه ی فایل دانلودی و مشخصاتش رو ببینن ولی فقط کاربرای عضو بتونن دکمه دانلود رو ببینن؟ می خوام کاربرای غیر عضو با پیام: برای دسترسی به دکمه دانلود باید عضو شوید مواجه شن. تا الان که من بررسی کردم می شه توی جی دانلود فال رو محدود به گروه خاصی کرد که فقط اونا ببینن، ولی من می خوام حتما همه بتونن ببینن و پیام ثبت نام کنید برای غیر عضو ها نشون داده بشه. از همه کسانی که پاسخ می دن متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 96 فکر میکنم در قسمت قالب های jdownload یکی از قالب ها را میتونید ویرایش کند و هر پیامی که میخواهید بنویسید 1 واکنش ها : behsoftinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در دی 96 13 minutes قبل , امیررضاتهرانی گفت: فکر میکنم در قسمت قالب های jdownload یکی از قالب ها را میتونید ویرایش کند و هر پیامی که میخواهید بنویسید با تشکر. درسته اونجا می تونیم متن دلخواهمون رو بنویسیم. مشکل اینجاست که قراره این متن فقط به کابرای مهمان نشون داده بشه و دکمه ی دانلود جایگزینش بشه وقت کاربر لاگین کرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 96 از داخل کد های php جاش را پیدا کنید سپس این کد را بالاش بنویسید $user =& JFactory::getUser(); if ($user->guest) { echo "متن دلخواه برای کاربران میهمان"; }else{ // دکمه دانلود } 1 واکنش ها : behsoftinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در دی 96 هم اکنون, امیررضاتهرانی گفت: از داخل کد های php جاش را پیدا کنید سپس این کد را بالاش بنویسید $user =& JFactory::getUser(); if ($user->guest) { echo "متن دلخواه برای کاربران میهمان"; }else{ // دکمه دانلود } بسیار ممنونم که پاسخ می دین. کد های پی اچ پی توی ویرایش قالب جواب نمی ده. و فقط اچ تی ام ال را پشتیبانی می کنه متاسفانه. محل اصلی که باید این کد ها رو تو کامپوننت وارد کنم رو هم هر چی گشتم پیدانکردم. خیلی پیچیده بود. جاشو پیدا نکردم متاسفانه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر