زارعی 0 ارسال شده در آذر 96 سلام من بالای سایتم به عنوان هدر یه عکس گذاشتم ولی ریسپانسیو نیست یعنی با تغییر سایز مانیتور خصوصا در موبایل از صفحه بیرون میزنه بنطرتون چیکار باید کنم تا خوب نمایش بده عکسو کلا در مورد ریسپانسیو کردن سایتم طوری که مثل الان مطالب رو ستونی نشون نده بلکه کامل صفحه اصلی رو نشون بده چه راهکاری دارید متاسفانه قالبم رو نمیتونم عوض کنم باید همینی که هست رو سامان بدم ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 96 13 ساعت قبل, زارعی گفت: سلام من بالای سایتم به عنوان هدر یه عکس گذاشتم ولی ریسپانسیو نیست یعنی با تغییر سایز مانیتور خصوصا در موبایل از صفحه بیرون میزنه بنطرتون چیکار باید کنم تا خوب نمایش بده عکسو کلا در مورد ریسپانسیو کردن سایتم طوری که مثل الان مطالب رو ستونی نشون نده بلکه کامل صفحه اصلی رو نشون بده چه راهکاری دارید متاسفانه قالبم رو نمیتونم عوض کنم باید همینی که هست رو سامان بدم ممنون میشم راهنمایی کنید. درود اگر قالبتون از بوت استرپ استفاده میکنه کلاس .img-responsive رو به تگ img اضافه کنید. در غیر اینصورت width رو 100% و height رو auto کنید. یاحق 1 واکنش ها : زارعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زارعی 0 ارسال شده در آذر 96 8 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود اگر قالبتون از بوت استرپ استفاده میکنه کلاس .img-responsive رو به تگ img اضافه کنید. در غیر اینصورت width رو 100% و height رو auto کنید. یاحق درود بر شما از اون بخش طول و ارتفاع استفاده کردم فقط اینکه طول رو درست کرد ولی ارتفاعش مشکل داره واسه اینکه ارتفاعش در ست بشه چیکارکنم فقط یک دهم ارتفاع عکس اصلی رو نشون میده بقیه عکس وجود نداره ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 96 8 ساعت قبل, زارعی گفت: درود بر شما از اون بخش طول و ارتفاع استفاده کردم فقط اینکه طول رو درست کرد ولی ارتفاعش مشکل داره واسه اینکه ارتفاعش در ست بشه چیکارکنم فقط یک دهم ارتفاع عکس اصلی رو نشون میده بقیه عکس وجود نداره ؟؟؟؟؟ درود آدرس سایتتون رو قرار بدین تا برسی کنم... یاحق 1 واکنش ها : زارعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زارعی 0 ارسال شده در آذر 96 1 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود آدرس سایتتون رو قرار بدین تا برسی کنم... یاحق بله حتما ممنون از لطفتون sabznn.ir یه سوال دیگه هم دارم لطفا من تو موقعیت لوگو یک ماژول تاریخ دارم ولی خیلی جای نادرستی نمایش میده اینو چطور میشه اصلاح کرد که موقعیتش درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زارعی 0 ارسال شده در آذر 96 13 ساعت قبل, زارعی گفت: بله حتما ممنون از لطفتون sabznn.ir یه سوال دیگه هم دارم لطفا من تو موقعیت لوگو یک ماژول تاریخ دارم ولی خیلی جای نادرستی نمایش میده اینو چطور میشه اصلاح کرد که موقعیتش درست بشه 15 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود آدرس سایتتون رو قرار بدین تا برسی کنم... یاحق با سلام مجدد من میخاستم عکسم رو از طریق بوت استرپ تغییر بدم ولی نمیتونم از مسیرش پیداش کنم یعنی bootstrap.css وجود نداره تو لیست چطوری میشه دسترسی داشت یعنی طراح هیدنش کرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر