roohollahdamghani 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 باسلام خدمت همگی آیکنهای مطالبم وهمچنین منوکه برای بالای سایت درست میکنم عمودیه افقی نیست؟ ماژولی پلاگینی چیزی نیست درست کنم:sیادم رفت آدرسا بدم http://www.emam-omid.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من همچین مشکلی رو تا به حال ندیده بودم با یک قالب دیگه تست کنید امکانش هست از افزونه خاصی هم که روی جوملاتون هست باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohollahdamghani 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من همچین مشکلی رو تا به حال ندیده بودم با یک قالب دیگه تست کنید امکانش هست از افزونه خاصی هم که روی جوملاتون هست باشه . قالبم عوض کردم همین مشکل راداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این مشکل از اول وجود داشت؟ یا با نصب افزونه ای به وجود آمده ؟ اگر بعد از نصب افزونه ای به وجود آمده اون رو غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اینطور که ظاهرا پیداست یا به خاطر افزونه ای هست که به کار گفتید و دوست عزیزمون اشاره کردند و یا تغییراتی رو با مشکل در سیستم ایجاد کرده باشید مثل اضافه کردن تعداد بازدید مطالب (Hits) ... (حالا از اول اینطور بوده یا... ؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز سایتتون که بالا نمیاد و فقط صفحه نصب میاد!! سایتتون رو درست کنید تا بررسی بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر