rhoda 0 ارسال شده در آبان 96 (ویرایش شده) سلام من یه سایت سه زبانه دارم( فارسی ،انگلیسی و عربی) و مشکلی که دارم اینه که وقتی از زبان انگلیسی به عربی میرم و بعد میخواهم به فارسی برگردم دیگه بر نمیگرده البته گاهی اینطوری میشه و در زبان عربی یا انگلیسی میمونه و کلا با تغییر ادرس هم در ادرس بار بازم به هیچ صفحه ای از سایت نمیره ولی وقتی کش مرور گر رو پاک میکنم مشکل حل میشه تا وقتی که دوباره تغییر زبان بدم در واقع مشکل از cache و cookies فکر میکنم باشه من وقتی وارد زبان عربی و یا انگلیسی میشم اگه کلید f5 رو بزنم دیگه به زبان فارسی نمیره و داخل زبان عربی و انگلیسی باقی میمونه وقتی cookies , cache های مرورگر رو پاک میکنم مشکل حل میشه خواهشا راهنمایی کنید باید چکار کنم خیلی ضروریه آدرس سایت m88.ir هست ورژن جوملا 3.6 هست. ویرایش شده آبان 96 توسط rhoda نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alefkhani.hadi 0 ارسال شده در بهمن 97 (ویرایش شده) طول عمر کوکی های پلاگین سیستم - انتخاب زبان را چک کنید ویرایش شده بهمن 97 توسط alefkhani.hadi طول عمر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alefkhani.hadi 0 ارسال شده در بهمن 97 طول عمر کوکی های پلاگین سیستم - انتخاب زبان را چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر