behchaphamed 0 ارسال شده در مهر 96 سلام به همه دوستان یه سایت جوملا دارم برای ارتقاع سئو سایتم احتیاج به فرد ماهر و با تجربه به زبان جوملا دارم ممنون میشم کسی اگر آمادگی داره اعلام کنه یا کسیرو معرفی کنید اگر میشناسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 سلام خصوصی را چک کنید 1 واکنش ها : behchaphamed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مهر 96 1 ساعت قبل, behchaphamed گفت: سلام به همه دوستان یه سایت جوملا دارم برای ارتقاع سئو سایتم احتیاج به فرد ماهر و با تجربه به زبان جوملا دارم ممنون میشم کسی اگر آمادگی داره اعلام کنه یا کسیرو معرفی کنید اگر میشناسید سلام دوست عزیز لطفاً آدرس سایتتان و اینکه تا چه حدی قرار هست روی سئوی سایت شما کار انجام شود و چه مشکلاتی از نظر سئو در سایت شما قرار هست حل شود و حداکثر هزینه ای که برای اینکار درنظر گرفتید را بگید. اگر هم نخواستید بطور علنی و آشکارا بگید پیغام خصوصی بفرستید 1 واکنش ها : behchaphamed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behchaphamed 0 ارسال شده در مهر 96 2 ساعت قبل, bashka گفت: سلام دوست عزیز لطفاً آدرس سایتتان و اینکه تا چه حدی قرار هست روی سئوی سایت شما کار انجام شود و چه مشکلاتی از نظر سئو در سایت شما قرار هست حل شود و حداکثر هزینه ای که برای اینکار درنظر گرفتید را بگید. اگر هم نخواستید بطور علنی و آشکارا بگید پیغام خصوصی بفرستید خصوصیتون رو چک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر