sms118 130 ارسال شده در مهر 96 با سلام من یک قالب طراحی کردم که دو تا مشکل داره اول اینکه رنگ بکگراند تغییر نمیکنه کد body قالب body{ background-color : #b7fdc4; background-attachment : fixed; background-size : 100% auto; font-family: IRANSansWeb; direction:rtl; } همچنین مشکل دوم این هست که وقتی مطلبی رو در صفحه اول انتشار نمیدم کادر مربوط به مطالب صفحه اول نمایش داده میشه تصویرش رو براتون پیوست کردم کدهای بخش index.php و css قسمت نام برده را نیز قرار میدم .main{ background-color : #ffffff; float : right; clear : none; font-size:18px; text-align: right; line-height:25px; height : auto; width : 1006px; padding: 10px 20px 10px 20px; border:#d9d9d9 solid 2px; border-radius: 15px 15px 15px 15px; -o-border-radius: 15px 15px 15px 15px; -webkit-border-radius: 15px 15px 15px 15px; -moz-border-radius: 15px 15px 15px 15px; } اینم قسمت index.php <div class="main"> <div class="cols-2"> <jdoc:include type="component" /> </div></div> ممنون میشم کمکم کنید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 سلام همینک نیازمند یاری سبزتان هستم دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 96 دموی آنلاین ندارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 (ویرایش شده) سلام ممنون از پاسختون مشکل بکگراند رو حل کردم، مشکل از فایل reset.css بود مشکل کادر مطالب رو حل نکردم هنوز ویرایش شده مهر 96 توسط sms118 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مهر 96 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل, sms118 گفت: سلام ممنون از پاسختون مشکل بکگراند رو حل کردم، مشکل از فایل reset.css بود مشکل کادر مطالب رو حل نکردم هنوز درود بر شما این مشکل بخاطر padding عنصر در css میباشد که با قرار دادن کد زیر در فایل index.php قالب و قرار دادن عنصر مربوطه داخل آن حل خواهد شد. <?php if($this->countModules('irnit')) : ?> <div> <jdoc:include type="modules" name="irnit" style="xhtml" /> </div> // عنصری خالی که نمایان میشود. <?php endif; ?> در صورت قرار دادن دمو آنلاین میتونم بهتر راهنماییتون کنم برای مشکل بکگراند قالبتون و مشکلات اینچنینی همیشه یادتون باشه فایل استایلی که برای قالب به صورت استایل اصلی نوشته اید که نام آن معمولا template.css یا style.css میباشد را در پایین همه استایل ها در قالب قرار دهید. ویرایش شده مهر 96 توسط omidnami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 هم اکنون, omidnami گفت: درود بر شما این مشکل بخاطر padding عنصر در css میباشد که با قرار دادن کد زیر در فایل index.php قالب و قرار دادن عنصر مربوطه داخل آن حل خواهد شد. <?php if($this->countModules('irnit')) : ?> <div> <jdoc:include type="modules" name="irnit" style="xhtml" /> </div> // عنصری خالی که نمایان میشود. <?php endif; ?> در صورت قرار دادن دمو آنلاین میتونم بهتر راهنماییتون کنم برای مشکل بکگراند قالبتون و مشکلات اینچنینی همیشه یادتون باشه فایل استایلی که برای قالب به صورت استایل اصلی نوشته اید که نام آن معمولا template.css یا style.css میباشد را در پایین همه استایل ها در قالب قرار دهید. ممنون از پاسخ و پیکیری شما بله متوجه هستم این کدی که دادید برای موقعیت ماژول هست که با دستور فوق موقعیت شرطی میشه و در صورت خالی بودن موقعیت ، فضای خالی آن نمایش داده نمی شود ولی این کادر که نشون میده مربوط است به فضای متن : منظورم این هست <jdoc:include type="component" /> که در واقع با دستور فوق جایی که مطالب نمایش داده میشه مشخص میشه مشکل من این هست که وقتی مطلبی رو به عنوان ویژه انتخاب نکنم و مطلبی در صفحه اصلی سایت نباشه قاعدتا نباید فضا رو نمایش بده در صورتی که مشکل اینه که فضای طراحی شده برای مطالب رو بدون انتشار مطلب نیز نمایش میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در مهر 96 3 ساعت قبل, sms118 گفت: ممنون از پاسخ و پیکیری شما بله متوجه هستم این کدی که دادید برای موقعیت ماژول هست که با دستور فوق موقعیت شرطی میشه و در صورت خالی بودن موقعیت ، فضای خالی آن نمایش داده نمی شود ولی این کادر که نشون میده مربوط است به فضای متن : منظورم این هست <jdoc:include type="component" /> که در واقع با دستور فوق جایی که مطالب نمایش داده میشه مشخص میشه مشکل من این هست که وقتی مطلبی رو به عنوان ویژه انتخاب نکنم و مطلبی در صفحه اصلی سایت نباشه قاعدتا نباید فضا رو نمایش بده در صورتی که مشکل اینه که فضای طراحی شده برای مطالب رو بدون انتشار مطلب نیز نمایش میده سلام خب شما موقعیت تون رو شرطی کنین یعنی بگید وقتی مثلا کامپوننت مطالب ویژپ بود بیا این موقعیت رو نمایش بده در غیر اینصورت مثلا فلان مورد رو نمایش بده امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید اگه نتونستید بگید نمونه کدش رو بفرستم واستون 1 واکنش ها : sms118 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 ممنون میشم کدش رو بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 4 ساعت قبل, p30yaran گفت: سلام خب شما موقعیت تون رو شرطی کنین یعنی بگید وقتی مثلا کامپوننت مطالب ویژپ بود بیا این موقعیت رو نمایش بده در غیر اینصورت مثلا فلان مورد رو نمایش بده امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید اگه نتونستید بگید نمونه کدش رو بفرستم واستون ممنون میشم کدش رو بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در مهر 96 1 ساعت پیش, sms118 گفت: ممنون میشم کدش رو بفرستید سلام pv ارسال شد موفق باشید 1 واکنش ها : sms118 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 10 ساعت قبل, p30yaran گفت: سلام pv ارسال شد موفق باشید سلام یک دنیا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza0007 0 ارسال شده در مهر 96 بر 10/7/2017 at 12:26 , p30yaran گفت: سلام pv ارسال شد موفق باشید لطف میکنید بره منم ارسال کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 96 سلام دوستان عزیز یکی از دوستان زحمت کشیدند و کدی برام فرستادند ولی متاسفانه کد را تست کردم و باز هم نشد خودم دست به کار شدم و انجمن جوملای جهانی را زیر رو کردم تا به یه کد رسیدم البته این کد برای عدم نمایش یک ماژول در صفحه اصلی بود که من انرا برای بخش مطالب ویژه تغییر دادم اگر خواستید بخش مطالب ویژه در صفحه اول نمایش داده نشده و کادر مربوط به ان هم دیده نشه کافیه از کد زیر استفاده کنید <?php $app = JFactory::getApplication(); $menu = $app->getMenu(); if ($menu->getActive() != $menu->getDefault()) : ?> <div class="main"> <jdoc:include type="component" /> </div> <?php endif; ?> امیدوارم استفاده کافی را ببرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر