aliilya 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان من این کامپوننت رو نصب کردم و ازش خیلی هم راضی هستم جا داره از برو بچ جومینا بسیار تشکر کنم ولی یه سوال دارم آیا راهی داره وقتی کاربر وارد گالری ویدیو شد واز یکی از ویدیو ها خوشش اومد یک قسمتی براش بوجود بیاد که با کلیک اون ویدیو رو دانلود کنه؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید یا اگه ماژول یا کامپوننتی وجود داره معرفی کنید با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ببخشید دوستان الان چند روزه منتظر جواب سوال هستم یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟ لطفا یه کامپوننتی یا ماژولی چیزی باید باشه با تشکر. چون جواب نیومد مجبور شدم دوباره پست بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام این کامپوننت رو نمیدونم چون باهاش کار نکردم ولی با Jplayer امکان چنین کاری وجود داره. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود فکر کنم که در خود کامپوننت یکجا داره که میتونید لینک دانلود هم براش مشخص کنید . اگر نداشت seryet این کار را میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kahani1788 1 ارسال شده در آبان 90 خود كامپونت اين امكان رو داره بايد تنظيمش كرد . http://wesal-shia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tedea 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان من این کامپوننت رو نصب کردم و ازش خیلی هم راضی هستم جا داره از برو بچ جومینا بسیار تشکر کنم ولی یه سوال دارم آیا راهی داره وقتی کاربر وارد گالری ویدیو شد واز یکی از ویدیو ها خوشش اومد یک قسمتی براش بوجود بیاد که با کلیک اون ویدیو رو دانلود کنه؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید یا اگه ماژول یا کامپوننتی وجود داره معرفی کنید با تشکر:thankyou: سلام میشه آیا شما فارسی کامپوننتhwdVideoShare رو دارید؟ اگر دارید میشه لینک دانلودشو برای من بزارید؟ با سلام خدمت دوستان من این کامپوننت رو نصب کردم و ازش خیلی هم راضی هستم جا داره از برو بچ جومینا بسیار تشکر کنم ولی یه سوال دارم آیا راهی داره وقتی کاربر وارد گالری ویدیو شد واز یکی از ویدیو ها خوشش اومد یک قسمتی براش بوجود بیاد که با کلیک اون ویدیو رو دانلود کنه؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید یا اگه ماژول یا کامپوننتی وجود داره معرفی کنید با تشکر:thankyou: سلام آیا شما فارسی شده کامپوننتhwdVideoShare رو دارید؟ اگر دارید میشه لینک دانلودشو برای من بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بهتر بود در بخش درخواست ها عنوان می کردید! (قوانین انجمن...) خدمت شما: http://www.joomina.ir/joomla-extension/voice-and-images/players/262-hdwvideoshare.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر