fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 سلام روز بخیر من اشتباها یه قالب مدیریت جوملا 2.5 روی جوملا 3 نصب کردم و بصورت پیشفرض قرار دادم اما قالب ایراد داره قسمت انتخاب قالب مدیریت رو نمیاره و نمیتونم از حالت پیشفرض خارج کنم و یه قالب دیگه رو پیشفرض کنم ایا میشه از طریق هاست قالب رو حذف کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ادرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 43 minutes قبل , fidoman گفت: سلام روز بخیر من اشتباها یه قالب مدیریت جوملا 2.5 روی جوملا 3 نصب کردم و بصورت پیشفرض قرار دادم اما قالب ایراد داره قسمت انتخاب قالب مدیریت رو نمیاره و نمیتونم از حالت پیشفرض خارج کنم و یه قالب دیگه رو پیشفرض کنم ایا میشه از طریق هاست قالب رو حذف کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ادرس سایت سلام دوست عزیز مشکل بررسی و برطرف شد. در پیغام خصوصی جواب داده شد اما اینجا می نویسم برای دوستانی که احیاناً دچار همچین مشکلی شدند، باید از طریق دیتابیس اقدام کنید و در جدول xxxx_template_styles ، قالبی که می خواهید نشان داده شود مقدار home را عدد 1 قرار دهید و قالبی که می خواهید نشان داده نشود مقدار home را عدد 0 قرار دهید توجه: در نام جدول منظور از xxxx پیشوند جداول شما در دیتابیس هست که برای هر شخصی متفاوت خواهد بود. 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر