catia7 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 پس از حذف کامپوننت rdb_comment_joomina_ir سایتم از بین رفتتت در هر صفحه ارور هایی می آید Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in /home/takamozc/public_html/components/com_content/views/category/view.html.php on line 260 یا Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in /home/takamozc/public_html/components/com_content/views/frontpage/view.html.php on line 157 آدرس سایتم takamoz.com است لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دقت کنید که پلاگینی هم اگر داره حذف کنید و در کل اگر بعد از حذف این افزونه از مدیریت سایت اگر پوشه یا فایلی ازش در هاست باقی مونده دستی حذف کنید و همینطور اگر جداولش در دیتابیس باقی مونده بصورت دستی حذف کنید... قبل از هر کار مخصوصا کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقتتون بخير من اين افزونه رو نصب كردم ولي اصلا اجرا نمي كرد گفتم اگر حذف كنم دوباره نصب كنم درست ميشه الان بخوام نصب كنم اين ارور رو ميده از تو هاست هم همه پوشه ها رو حدف كردم http://up.vatandownload.com/images/6zfn5sk52k2xv1yblvt2.jpg پيشاپيش لز راهنماييتون ممنونم يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به مسیر ذکر شده در تصویر برید و دارکتوری مورد نظر رو حذف کنید . از جداول دیتابیس . جدول های مربوط به این افزونه رو هم پاک کنید . در ضمن از این پس تصاویرتون رو در آپلود سنتر جومینا قرار بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ممنونم از راهنماييتونمورد نصب مجدد حل شد اما برا ادمي مثل من كه چيزي بلد نبود يكم سخت بود اما خدارو شكر با راهنمايي شما انجام شد اما مشكلم كه بخاطر اين افزونه رو پاك كردم حل نشد اين افزونه اصلا مطالبم نيست كه شخصي بتونه نظر بده پيشاپيش ممنونم از راهنمايي شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز خوشحالام که مشکلتون حل شد. لطفا قوانین انجمن را رعایت نمایید. سوال جدید در تاپیک تجدید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر