drmehdieh 0 ارسال شده در شهریور 96 با سلام و خسته نباشید ماژول rss جوملا Syndication Feeds بصورت پیشفرض برای ساخت rss مطالب جوملا موجود هست ولی برای من داخل مدیریت افزونه های نصب شده جوملا ی قفل بجای تیک انتشار یافته گذاشته و برای من rss فعال نیست . به صورتی که ماژول rss رو می سازم و موقعیت انتخاب می کنم ولی هیچ فعالیتی نمی کنه فقط ی دکمه خالی هست . لطف می فرمایید یه راهنمایی کنین چطور می تونم این ماژول رو فعال کنم ؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 27 minutes قبل , drmehdieh گفت: با سلام و خسته نباشید ماژول rss جوملا Syndication Feeds بصورت پیشفرض برای ساخت rss مطالب جوملا موجود هست ولی برای من داخل مدیریت افزونه های نصب شده جوملا ی قفل بجای تیک انتشار یافته گذاشته و برای من rss فعال نیست . به صورتی که ماژول rss رو می سازم و موقعیت انتخاب می کنم ولی هیچ فعالیتی نمی کنه فقط ی دکمه خالی هست . لطف می فرمایید یه راهنمایی کنین چطور می تونم این ماژول رو فعال کنم ؟ باتشکر سلام دوست عزیز به انجمن خوش آمدید روی همان علامت قفل کلیک کنید تا از حال قفل خارج شود یا ماژول را باز کنید و دوباره ذخیره کنید تا از حالت قفل خارج شود. 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drmehdieh 0 ارسال شده در شهریور 96 با سلام و تشکر از دوست در داخل مدیریت افزونه ها کلیک روی قفل رو قبول نمی کنه و اینکه وقتی مربع کنار رو انتخاب می کنم و کلید انتشار رو میزنم این پیغام خطا رو نشون میده Error Edit state is not permitted. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 2 ساعت قبل, drmehdieh گفت: با سلام و تشکر از دوست در داخل مدیریت افزونه ها کلیک روی قفل رو قبول نمی کنه و اینکه وقتی مربع کنار رو انتخاب می کنم و کلید انتشار رو میزنم این پیغام خطا رو نشون میده Error Edit state is not permitted. سلام دوست عزیز پیغام عدم دسترسی و عدم مجوز لازم برای اینکار دریافت کردید. یا شما مدیر کل نیستید یا مشکلاتی در جوملا بوجود آمده است. مشکلات جوملای خود را با آموزشی که در تاپیک زیر هست برطرف کنیدhttp://forum.joomina.ir/topic/33610-مشکلات-رایج-بعد-از-بروزرسانی-جوملاراه-حل/#comment-154544 در کل اگر مشکل برطرف نشد اگر دوست داشتید یوزرنیم و پسورد ورود به مدیریت جوملا را به پیغام خصوصی بنده بفرستید تا شخصاً بررسی کنم 2 واکنش ها : a.tabatabaee و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر