fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 سلام صبح بخیر دوستان عزیز من تمام کار های انتقال رو انجام دادم اما خواستم اجرا کنم این ارور اومد Parse error: syntax error, unexpected '0' (T_LNUMBER), expecting ',' or ';' in /home/......../public_html/sabadkala/configuration.php on line 28 ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 5 ساعت قبل, fidoman گفت: سلام صبح بخیر دوستان عزیز من تمام کار های انتقال رو انجام دادم اما خواستم اجرا کنم این ارور اومد Parse error: syntax error, unexpected '0' (T_LNUMBER), expecting ',' or ';' in /home/......../public_html/sabadkala/configuration.php on line 28 ممنون میشم راهنمایی بفرمایید درود . شاید اطلاعات پایگاه داده و هاستینگتون رو اشتباه وارد کرده باشید و یا مسیر یکی از پوشه های جوملا رو عوض کرده باشید که توی این فایل ویرایش نکرده باشید . موفق و پیروز باشید . یا علی 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر