tahastar 1 ارسال شده در مرداد 96 درود بر دوستان مشکلی که من با قالب جدید سایت دارم به دانشتن ابعاد صفحه و اندازه آن مربوط میشه. 1- متنی که میخوام در صفحه مطالب وارد کنم اونی که تو صفحه اصلی سایت نشونمیده نیستش..( عکس 1 و 2) 2- وقتی صفحه باز میشه آیتمهای هدر و لو گو ...تقزیبا از بین میره ( عکس 2) ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 2 ساعت قبل, tahastar گفت: درود بر دوستان مشکلی که من با قالب جدید سایت دارم به دانشتن ابعاد صفحه و اندازه آن مربوط میشه. 1- متنی که میخوام در صفحه مطالب وارد کنم اونی که تو صفحه اصلی سایت نشونمیده نیستش..( عکس 1 و 2) 2- وقتی صفحه باز میشه آیتمهای هدر و لو گو ...تقزیبا از بین میره ( عکس 2) ممنون. درود . ممکنه که در دو طرف این موقعیت ؛ ماژول هایی قرار گرفته باشن اما مخفی شده باشن . برای بررسی بیشتر آدرس سایتتون رو قرار بدید . موفق و پیروز باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 3 ساعت قبل, tahastar گفت: درود بر دوستان مشکلی که من با قالب جدید سایت دارم به دانشتن ابعاد صفحه و اندازه آن مربوط میشه. 1- متنی که میخوام در صفحه مطالب وارد کنم اونی که تو صفحه اصلی سایت نشونمیده نیستش..( عکس 1 و 2) 2- وقتی صفحه باز میشه آیتمهای هدر و لو گو ...تقزیبا از بین میره ( عکس 2) ممنون. سلام دوست عزیز ماجرا و مشکل از اینجاست که شما وقتی متنی را می نویسی در کل نباید به متن استایل و css بدی. باید متن را بصورت خام وارد کنی تا متن استایل و css قالب را به خودش بگیره. مگر در مواقعی که اون استایلی که ما می خواهیم یا حتماً باید خودمان مشخص کنیم ( مثلاً زمانی که مشخص می کنیم جایی که از متن بولد یا H1 و...باشه) یا اینکه در قالب وجود نداشته باشه. الان اصل مشکل شما این هست که به جدول و سطر و ستونها و سلول ها ارتفاع و عرض دادید. مثلاً همین جدول انتخاب پمپ مناسب برای آپارتمان بصورت اینلاین استایل گرفته و دارای عرض 768 پیکسل و ارتفاع 485 پیکسل می باشد. اینطوری یک تداخلی پیش می اید و استایل ها بر یکدیگر غلبه می کنند و اون چیزی که شما می خواهید نمایش داده نمی شود. از طرفی مثل اینکه این قالب شما هم مشکل داره و با اینکه در ستونهای چپ و راست هیچی وجود ندارد موقعیت متن یعنی موقعیت وسط نتونسته کل صفحه را پوشش بده. 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر