fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 سلام شب بخیر من یه بسته نصبی نصب کردم و زبان قارسی رو هم نصبش کردم اما وقتی زبان سایت رو ست میکنم قالب بهم میریزه اصلا قابل استفاده نیست دیگه اما مدیریت سایت فارسی میشه مشکلی نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 11 minutes قبل , fidoman گفت: سلام شب بخیر من یه بسته نصبی نصب کردم و زبان قارسی رو هم نصبش کردم اما وقتی زبان سایت رو ست میکنم قالب بهم میریزه اصلا قابل استفاده نیست دیگه اما مدیریت سایت فارسی میشه مشکلی نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سلام آدرس سایت را بدید تا بهتر و بیشتر بررسی شود یا لااقل یک اسکرین شات اینجا قرار دهید لطفاً از طریق تنظیمات جوملا نمایش خطا را در حداکثر قرار دهید تا اگر خطایی وجود دارد نیز نمایش داده شود. چند روز پیش هم یه همچین مشکلی بود که بعداً معلوم شد دلیل به هم ریختگی، مشکل در یکی از ماژول ها بوده است.تاپیک زیرhttp://forum.joomina.ir/topic/33575-مشکل-در-تعویض-قالب/#comment-154364 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) 4 minutes قبل , bashka گفت: سلام آدرس سایت را بدید تا بهتر و بیشتر بررسی شود یا لااقل یک اسکرین شات اینجا قرار دهید لطفاً از طریق تنظیمات جوملا نمایش خطا را در حداکثر قرار دهید تا اگر خطایی وجود دارد نیز نمایش داده شود. چند روز پیش هم یه همچین مشکلی بود که بعداً معلوم شد دلیل به هم ریختگی، مشکل در یکی از ماژول ها بوده است.تاپیک زیرhttp://forum.joomina.ir/topic/33575-مشکل-در-تعویض-قالب/#comment-154364 درود بر شما لینک سایت لطفاً از طریق تنظیمات جوملا نمایش خطا را در حداکثر قرار دهید تا اگر خطایی وجود دارد نیز نمایش داده شود. این قسمت رو حداکثر قرار دادم من تازه این بسته رو نصب کردم هنوز روش کار نکردم البته وقتی صفحه کاربری سایت رو لاتین میکنی مشکل رفع میشه اما راست چین نمیشه البته عرض کنم قالب قابلیت rtl شدن رو داره ویرایش شده مرداد 96 توسط fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 19 minutes قبل , fidoman گفت: درود بر شما لینک سایت لطفاً از طریق تنظیمات جوملا نمایش خطا را در حداکثر قرار دهید تا اگر خطایی وجود دارد نیز نمایش داده شود. این قسمت رو حداکثر قرار دادم من تازه این بسته رو نصب کردم هنوز روش کار نکردم البته وقتی صفحه کاربری سایت رو لاتین میکنی مشکل رفع میشه اما راست چین نمیشه البته عرض کنم قالب قابلیت rtl شدن رو داره تا اونجاییکه متوجه شدم شما از بسته نصبی که دارای جومشاپینگ هست دارید استفاده می کنید. زبان فارسی برای جوملا را نصب کردید ولی باید جومشاپینگ هم زبان فارسیش را نصب کنید. خطا بخاطر نیافتن زبان فارسی برای جومشاپینگ هست. 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 جسارتا باید فایل های زبان جومشاپینک رو عوضش کنم با فایل فارسی شده اش ؟ درست متوجه شدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) 29 minutes قبل , fidoman گفت: جسارتا باید فایل های زبان جومشاپینک رو عوضش کنم با فایل فارسی شده اش ؟ درست متوجه شدم ؟ نه فایل های زبان انگلیسی سر جای خودش. شما هر چندتا زبان هم داشته باشید باید برای تک تک زبان ها، فایل زبان داشته باشید. البته اگر زبان مربوطه درست نصب و معرفی بشه این پوشه ها و فایل های زبان خود به خود ساخته می شوند الان شما زبان فارسی را نصب کردی، آیا زبان فارسی را به جوملا معرفی کردی سایت کاملاً دو زبانه شده؟ از بخش زبان ها و محتوای زبانها الان دو تا زبان و دو تا پرچم ایران و انگلیس می بینید؟ اگر مورد بالا درست بود باید موارد زیر بررسی شود شما الان در روت سایت پوشه ای می بینید به نام language که داخل آن پوشه ای است به نام en-GB حالا باید همونجا پوشه ای به نام fa-IR هم داشته باشید. اگر ندارید پوشه en-GB کپی کن و اسم کپی شده اش را تغییر بده به fa-IR اگر هم پوشه های en-GB و fa-IR وجود دارند باید فایل های زبانی که مربوط به جومشاپینگ هست همون فایل ها در fa-IR باشند. اگر نباشند فایل های زبان جومشاپینگ را کپی کن در پوشه fa-IR ولی اول نام که بصورتen-GB هست را تغییر بده به fa-IR مثلاً en-GB.com_finder.ini در پوشه فارسی تبدیل میشه به fa-IR.com_finder.ini از یک جوملای دیگر اگر فایل های زبان را نگاه کنی متوجه میشی دارم چی می گم همون کار بالا باید در پوشه مدیریت یعنی در administrator هم باید انجام بشه. البه با این کارها فقط پوشه های زبان مربوط ساخته میشه و فارسی سازی و ترجمه هنوز مونده است. ویرایش شده مرداد 96 توسط bashka 2 واکنش ها : fidoman و a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) اهان سعی میکنم کارایی که گفتید مو به مو انجام بدم الان محتوی زبان دیدم فقط یه زبان لاتین و پرچم انگلیسی بود فارسی نبود اقا ویرایش شده مرداد 96 توسط fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 جسارتا من 17 minutes قبل , fidoman گفت: اهان سعی میکنم کارایی که گفتید مو به مو انجام بدم الان محتوی زبان دیدم فقط یه زبان لاتین و پرچم انگلیسی بود فارسی نبود اقا 29 minutes قبل , bashka گفت: نه فایل های زبان انگلیسی سر جای خودش. شما هر چندتا زبان هم داشته باشید باید برای تک تک زبان ها، فایل زبان داشته باشید. البته اگر زبان مربوطه درست نصب و معرفی بشه این پوشه ها و فایل های زبان خود به خود ساخته می شوند الان شما زبان فارسی را نصب کردی، آیا زبان فارسی را به جوملا معرفی کردی سایت کاملاً دو زبانه شده؟ از بخش زبان ها و محتوای زبانها الان دو تا زبان و دو تا پرچم ایران و انگلیس می بینید؟ اگر مورد بالا درست بود باید موارد زیر بررسی شود شما الان در روت سایت پوشه ای می بینید به نام language که داخل آن پوشه ای است به نام en-GB حالا باید همونجا پوشه ای به نام fa-IR هم داشته باشید. اگر ندارید پوشه en-GB کپی کن و اسم کپی شده اش را تغییر بده به fa-IR اگر هم پوشه های en-GB و fa-IR وجود دارند باید فایل های زبانی که مربوط به جومشاپینگ هست همون فایل ها در fa-IR باشند. اگر نباشند فایل های زبان جومشاپینگ را کپی کن در پوشه fa-IR ولی اول نام که بصورتen-GB هست را تغییر بده به fa-IR مثلاً en-GB.com_finder.ini در پوشه فارسی تبدیل میشه به fa-IR.com_finder.ini از یک جوملای دیگر اگر فایل های زبان را نگاه کنی متوجه میشی دارم چی می گم همون کار بالا باید در پوشه مدیریت یعنی در administrator هم باید انجام بشه. البه با این کارها فقط پوشه های زبان مربوط ساخته میشه و فارسی سازی و ترجمه هنوز مونده است. جسارتا من پوشه ها درست کردم همون طوری که گقته بودید کار سختی نبود اما هنوز مشکل به حال خودش باقیه ایا فایل فارسی ترجمه بشه مشکل حل میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 96 57 minutes قبل , fidoman گفت: جسارتا من جسارتا من پوشه ها درست کردم همون طوری که گقته بودید کار سختی نبود اما هنوز مشکل به حال خودش باقیه ایا فایل فارسی ترجمه بشه مشکل حل میشه ؟ درود نسخه ی فارسی و راست چین جوم شاپینگ در سایت جومینا و همین انجمن موجود هست که میتونید نصبش کنید. سرچ کنید... یاحق 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) 1 ساعت پیش, fidoman گفت: جسارتا من جسارتا من پوشه ها درست کردم همون طوری که گقته بودید کار سختی نبود اما هنوز مشکل به حال خودش باقیه ایا فایل فارسی ترجمه بشه مشکل حل میشه ؟ باید ترجمه بشه زبان فارسی را کامل به جوملا معرفی کردید؟ دو پرچم ایران و انگلیس را می بینید؟ اما قبلش به موارد زیر یه نگاهی بکن. اینها را دانلود کن. یکی خود جومشاپینگ فارسی هست روی جوملای فارسی نصب و امتحان کن دیگری هم که خودش بسته نصبی هست و همه چیز داره. اول با اینها کار کن تا به جومشاپینگ و فایل های اون مسلط بشی بعد برید سراغ بسته نصبی خودتان حتی یک نسخه از بسته نصبی خودتان را در لوکال نصب کنید و افزونه جومشاپینگ که در زیر معرفی شده و کاملاً فارسی است را روی آن نصب و امتحان کنید. افزونه جومشاپینگ فارسیhttp://forum.joomina.ir/topic/33155-جوم-شاپینگ-4160-نسخه-فارسی/#comment-152563 بسته نصبی کاملاً فارسی و دارای افزونه جومشاپینگ متصل به بانکhttp://www.joomina.ir/item/1024-وب-سایت-آماده-فروشگاهی-متصل-به-بانک.html ویرایش شده مرداد 96 توسط bashka 2 واکنش ها : fidoman و a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر