catia7 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 پس از نصب کامپوننت acesef آدرس های سایتم فارسی شد ولی با کلیک روی لینک ها به صفحه 404 می رود در ضمن من قبلا تنظیمات seo جوملا را فعال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این مورد بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
catia7 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا/خانم فرحزادیان لطفا قبل از جواب خودتان بررسی کنید! در بخش http://forum.joomina.ir/thread-2223.html?highlight=acesef هم همین موضوع مطرح شده بود ولی هیچ کس نتوانسته راه حلش را ارائه دهد تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز شما تاپیکی که پیدا کردید رو هر 3 صفحه اش رو خوندید؟ مواردی که ذکر شده رو انجام دادید؟ در صفحه 2 مشکل استارتر تاپیک حل شده... شاید راه حل مشکل شما اونی نبوده که اون کاربر مشکلش بواسطه اون حله شده ولی مطمئنا با کمی جستجو و دقت در انجمن و بررسی نکاتی که مطرح شده 99% مشکلتون حل می شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما اسم آقای مجتبی فرحزادیان رو ندید!!!! در اون تاپیک هم میتونید جوابتون رو پیدا کنید و اگر هم نتونستید یه پست توی همون تاپیک بدید و نیازی به تاپیک جدید نیست. این درخواست هم به این دلیل هست که موضوع های یکسان دارای چند تاپیک نباشه و کاربران دچار سردرگمی و شلوغی بی دلیل انجمن نشن و به راحتی جواب مشکلاشون رو پیدا کنن. این صحبت هم به دلیل راحتی کاربراست نه اینکه کسی بخواد شما رو جایی دیگه بفرسه و جوابتون رو نده. شما به جمع دوستان جومینایی خوش آمدید و امیدوارم مشکلاتتون توی این انجمن برطرف بشه، و ما بتونیم از وجود شما استفاده کنیم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
catia7 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز شما تاپیکی که پیدا کردید رو هر 3 صفحه اش رو خوندید؟ مواردی که ذکر شده رو انجام دادید؟ در صفحه 2 مشکل استارتر تاپیک حل شده... شاید راه حل مشکل شما اونی نبوده که اون کاربر مشکلش بواسطه اون حله شده ولی مطمئنا با کمی جستجو و دقت در انجمن و بررسی نکاتی که مطرح شده 99% مشکلتون حل می شه... موفق باشید دوباره بررسی کردم تمام راه حل ها نا کار آمد بود روی سایت دیگرم تست کردم چنین مشکلی پیش نیامد تنظیمات کامپوننت را با اونی که روی اون سایت نصب کردم را با این که مشکل داره چک کردم هیچ فرقی ندارند نسخه اصلی را دانلود کردم بازم همین مشکل پیش آمد لطفا اگر راه حلی دارید جواب بدهید و از ارسال spam خودداری کنید با تشکر از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roj_star 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 برای منم چنین مشکلی هست تمام راه حلهای که در تاپیکهای گذشته هم بود امتحان کردم اما مشکلم پابرجاس .. لطفا اگه راحلی هست بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر