ali77baran 0 ارسال شده در مرداد 96 با درود وقتی که لینک هر مطلبی از سایت رو کپی میکنم در تلگرام عکس و عنوان و مطلب رو نمیاره. و فقط یه عکس لوگوی شرکت رو میاره. قالب g2 استفاده کردم برای سایتم. لطفا کسی در این مورد مطلبی میدونه راهنمایی کنه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 1 ساعت قبل, ali77baran گفت: با درود وقتی که لینک هر مطلبی از سایت رو کپی میکنم در تلگرام عکس و عنوان و مطلب رو نمیاره. و فقط یه عکس لوگوی شرکت رو میاره. قالب g2 استفاده کردم برای سایتم. لطفا کسی در این مورد مطلبی میدونه راهنمایی کنه. با تشکر سلام دوست عزیز، در این مورد که خیلی ها قطعاً اطلاعات کافی دارند و به شما کمک خواهند کرد. اما باور کنید در این دنیا هیچکس علم غیب ندارد اطلاعاتی که دادید خیلی ناقص است. آدرس دقیق سایتتان، نسخه جوملایی که استفاده می کنید، نسخه php هاست، اگر از افزونه خاصی استفاده می کنید و ... را بیان کنید دوستان حتماً کمک و راهنمایی خواهند کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با درود
وقتی که لینک هر مطلبی از سایت رو کپی میکنم در تلگرام عکس و عنوان و مطلب رو نمیاره. و فقط یه عکس لوگوی شرکت رو میاره.
قالب g2 استفاده کردم برای سایتم.
لطفا کسی در این مورد مطلبی میدونه راهنمایی کنه.
با تشکر
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر