asadpur 22 ارسال شده در مرداد 96 سلام اساتید محترم این سایت برای فایلهای صوت و تصویرش از چه افزونه ای داره استفاده میکنه ؟ با تشکر http://reyhane.info/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مرداد 96 کسی نیست مارو راهمایی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 5 ساعت قبل, asadpur گفت: سلام اساتید محترم این سایت برای فایلهای صوت و تصویرش از چه افزونه ای داره استفاده میکنه ؟ با تشکر http://reyhane.info/ سلام دوست عزیز سایتی که معرفی کردید با وردپرس طراحی و پیاده سازی سازی شده است نه با جوملا. کدهای سایت را بررسی کنید خودتون متوجه می شوید. البته کدهای سایت را فشرده کردند برای راحتی کار از ابزار آنلاین Uncompress HTML استفاده کنید تا کدها را از حالت فشرده خارج کند و به راحتی بتوانید کدها را بخوانید. تا اونجاییکه من بررسی کردم در کدهای این سایت jwplayer و sound-player.swf و video-player.swf وجود دارد و از همچین افزونه ها و پلیرهایی داره استفاده می کنه چون این سایت بر اساس وردپرس هست، بهتره که در انجمن های مخصوص وردپرس سئوالتون را بپرسید تا به جواب بهتر و دقیقتر برسید. البته منتظر جواب سایر دوستان هم هستیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مرداد 96 5 ساعت قبل, bashka گفت: سلام دوست عزیز سایتی که معرفی کردید با وردپرس طراحی و پیاده سازی سازی شده است نه با جوملا. کدهای سایت را بررسی کنید خودتون متوجه می شوید. البته کدهای سایت را فشرده کردند برای راحتی کار از ابزار آنلاین Uncompress HTML استفاده کنید تا کدها را از حالت فشرده خارج کند و به راحتی بتوانید کدها را بخوانید. تا اونجاییکه من بررسی کردم در کدهای این سایت jwplayer و sound-player.swf و video-player.swf وجود دارد و از همچین افزونه ها و پلیرهایی داره استفاده می کنه چون این سایت بر اساس وردپرس هست، بهتره که در انجمن های مخصوص وردپرس سئوالتون را بپرسید تا به جواب بهتر و دقیقتر برسید. البته منتظر جواب سایر دوستان هم هستیم. ذوست عزیز ممنون از پاسخگویتون من متوجه شدم که وردپرس هست ولی میخوام این مدل افزونه رو جوملا پیاده سازی کنم بازم ممنون منتظر اساتید میمونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مرداد 96 سلام به راحتی میتونی با html و css ایجاد کنیو در جوملا استفاده کنی الان باکس دانلود زیاد توی نت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر