omidnami 23 ارسال شده در مرداد 96 سلام و درود... من چند سالی از بحث طراحی وب و جوملا فاصله گرفته بودم الان چندروزیه دباره شروع کردم و بخاطر پشتیبانی قوی از افزونه ها در جوملا 2.5 مخصوصا افزونه های پیامکی این نسخه جوملا را انتخاب کرده ام... چند سال پیش که برای جوملا 1.5 قالب مینوشتم به راحتی با دستورات فراخانی کتابخانه های javascript کتابخانه منظور را در صفحه index.php پیوست میکردم ولی الان طی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم جوملا از نسخه 2.5 به بعد از کتابخانه های جود برای اعمال jquery و bootstrap hsjthni ld;kn... در زمینه طراحی قالب مشکلی ندارم لطفا اگر امکانش هست نحوه فراخوانی کتابخانه های جاوا در قالب های جوملا 2.5 و 3 را توضیح دهید... با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 96 4 ساعت قبل, omidnami گفت: سلام و درود... من چند سالی از بحث طراحی وب و جوملا فاصله گرفته بودم الان چندروزیه دباره شروع کردم و بخاطر پشتیبانی قوی از افزونه ها در جوملا 2.5 مخصوصا افزونه های پیامکی این نسخه جوملا را انتخاب کرده ام... چند سال پیش که برای جوملا 1.5 قالب مینوشتم به راحتی با دستورات فراخانی کتابخانه های javascript کتابخانه منظور را در صفحه index.php پیوست میکردم ولی الان طی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم جوملا از نسخه 2.5 به بعد از کتابخانه های جود برای اعمال jquery و bootstrap hsjthni ld;kn... در زمینه طراحی قالب مشکلی ندارم لطفا اگر امکانش هست نحوه فراخوانی کتابخانه های جاوا در قالب های جوملا 2.5 و 3 را توضیح دهید... با سپاس فراوان درود داخل سایت جوملای جهانی به طور کامل توضیح داده... سرچ کنید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مرداد 96 هم اکنون, RezaDindar گفت: درود داخل سایت جوملای جهانی به طور کامل توضیح داده... سرچ کنید... یاحق از راهنمایی شما سپاسگذارم من توشرکت دسترسی محدود به ایپی های خارجی دارم اگه امکانش هست توضیح بدیدی با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 96 9 ساعت قبل, omidnami گفت: از راهنمایی شما سپاسگذارم من توشرکت دسترسی محدود به ایپی های خارجی دارم اگه امکانش هست توضیح بدیدی با سپاس درود $doc = JFactory::getDocument(); $doc->addStyleSheet('css/style.css'); $doc->addScript('js/main.js', 'text/javascript'); فقط دقت کنید که آدرس دهی از روت سایت هست... یعنی اگر قالب هست باید از پوشه ی templates آدرس دهی رو آغاز کنید. یاحق 1 واکنش ها : omidnami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مرداد 96 بر ۱۳۹۶/۵/۱۵ ه.ش. at 00:05 , RezaDindar گفت: درود $doc = JFactory::getDocument(); $doc->addStyleSheet('css/style.css'); $doc->addScript('js/main.js', 'text/javascript'); فقط دقت کنید که آدرس دهی از روت سایت هست... یعنی اگر قالب هست باید از پوشه ی templates آدرس دهی رو آغاز کنید. یاحق با سپاس از شما مشکلم حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر