moon 4 ارسال شده در مرداد 96 سلام .من یک قالب نصب کردم ولی از من می خواهد که نسخه php را راتقا دهم.آیا اگر من نسخه قدیمی ومپ سرور را حذف کنم و نسخه جدید ر ا نصب کنم.برای قالبهای دیگری که روی لوکال و هاست دارم مشکل پیش نمی آید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 4 minutes قبل , moon گفت: سلام .من یک قالب نصب کردم ولی از من می خواهد که نسخه php را راتقا دهم.آیا اگر من نسخه قدیمی ومپ سرور را حذف کنم و نسخه جدید ر ا نصب کنم.برای قالبهای دیگری که روی لوکال و هاست دارم مشکل پیش نمی آید؟ درود . فکر نکنم اما ممکنه بهتره دو یا چند ومپ سرور داشته باشید تا به مشکلی هم بر نخورید . ( برای این کار ؛ نسخه جدید را در درایو دیگری نصب کنید ) موفق باشید . یا علی 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در مرداد 96 یعنی لازم نیست حتما توی درایو سی باشه؟ پس قبلی را حذف نکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 هم اکنون, moon گفت: یعنی لازم نیست حتما توی درایو سی باشه؟ پس قبلی را حذف نکنم؟ خیر . البته حواستون باشه که با هم دیگه تداخل پیدا نکنن . برای نصبش هم آموزش هایی هست یه سرچ کنید . موفق باشید . یا علی 2 واکنش ها : moon و masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 96 بر ۱۳۹۶/۵/۲ ه.ش. at 19:04 , moon گفت: سلام .من یک قالب نصب کردم ولی از من می خواهد که نسخه php را راتقا دهم.آیا اگر من نسخه قدیمی ومپ سرور را حذف کنم و نسخه جدید ر ا نصب کنم.برای قالبهای دیگری که روی لوکال و هاست دارم مشکل پیش نمی آید؟ درود نسخه رو 3 رو نصب کنید، قابلیت تغییر نسخه پی اچ پی داره و میتونید از 5.6 به 7 و بلعکس تغییر بدین و کاملا هم با جوملا 3.7 سازگاره یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر