khakzad 0 ارسال شده در تیر 96 با درود دوستان و اساتید محترم کندی عجیبی در سایت خود دارم؛ فایل پیوست رو ملاحظه کنید ردیف دوم چرا اینقدر تایم بالایی دارد؟ از اعتبار و قوی بودن هاست اطمینان دارم چرا که سایتهای مشابه روی این هاست سرعت بالایی دارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 3 ساعت قبل, khakzad گفت: با درود دوستان و اساتید محترم کندی عجیبی در سایت خود دارم؛ فایل پیوست رو ملاحظه کنید ردیف دوم چرا اینقدر تایم بالایی دارد؟ از اعتبار و قوی بودن هاست اطمینان دارم چرا که سایتهای مشابه روی این هاست سرعت بالایی دارند. درود . اگر در عمل هم همینجوریه میتونه از چند تا چیز باشه که من براتون چندتاش رو میگم : ۱ . افزونه ای که حجم بالایی داشته باشه و حجم سایت رو افزایش بده . مثل بعضی از اسلایدر ها و اسلاید شو ها . ۲ . استفاده از بعضی کدهای زبان های برنامه نویسی که موجب کندی سرعت میشود . ۳ . استفاده از فایل ها (عکس ، فیلم ، صوت و ...) حجیم که روند لود شدن سایت رو کند میکنه . ۴ . استفاده نکردن از کش جوملا . ۵ . میتونم از سمت سرور هم باشه که دیگه خودتون بهتر میتونید . و .... موارد دیگه ای هم هستن ولی به احتمال ۶5 درصد یکی از موارد بالاست . موفق باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 5 ساعت قبل, khakzad گفت: با درود دوستان و اساتید محترم کندی عجیبی در سایت خود دارم؛ فایل پیوست رو ملاحظه کنید ردیف دوم چرا اینقدر تایم بالایی دارد؟ از اعتبار و قوی بودن هاست اطمینان دارم چرا که سایتهای مشابه روی این هاست سرعت بالایی دارند. درود من دقیق متوجه نشدم مشکل چه زمانیه و ظاهرا فقط این سایت اینطوری نشون میده و با مرورگر سایت بدون هیچ مشکلی باز میشه. جدای از این که یک سری روترها پاسخگو نیستن اما باز من مشکلی ندیدم... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khakzad 0 ارسال شده در تیر 96 ممنونم از پاسخ دوستان اما یکسری از کاربران (مشتریان) کندی سایت رو گزارش کردند؛ یک احتمال میدم که ممکنه از تنظیمات Gzip باشه. من Gzip رو هم در تنظیمات قالب هم در تنظیمات کلی جوملا و هم از طریق cPanel فعال کردم؛ با توجه به اینکه از JCH Optimize هم استفاده میکنم به نظرتون ممکنه مشکل همین باشه؟ و اینکه تو بهترین حالت، Gzip بهتره کجا فعال باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khakzad 0 ارسال شده در تیر 96 1 ساعت پیش, gediran گفت: برای استفاده از gzip باید سرور شما نیز از این قابلیت پشتیبانی کنه وگرنه اگر فعالش کنید و سرور پشتیبانی نکنه ؛ به مشکل بر میخورید . (طبق فرموده استاد تهرانی) . موفق باشید . یا علی ممنون از پاسختون من میدونم که سرورم Gzip رو پشتیبانی میکنه؛ سئوالم اینه که اشکالی پیش نمیاد توی هر سه قسمت یعنی تنظیمات کلی جوملا، تنظیمات قالب و تنظیمات cPanel این قابلیت رو فعال کنم یا اینکه کافیه فقط تو یه بخش Gzip فعال باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) سلام بنده زیپ هم در جوملا هم در سرور فعال کردم ومشکلی هم ندارم جالب این سایت gtmetrix.com همه سایت ها رااز نظرسرعت بررسی میکنه اما سایت شما را ارور میده ویرایش شده تیر 96 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khakzad 0 ارسال شده در تیر 96 هم اکنون, چهارسوق گفت: سلام بنده زیپ هم در جوملا هم در سرور فعال کردم ومشکلی هم ندارم جالب این سایت gtmetrix.com همه سایت ها رااز نظرسرعت بررسی میکنه اما سایت شما را ارور میده خطای لایسنس در cPanel ایجاد شده که پیگیر هستم رفع میشه به زودی ممنونم از پاسخگوییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) مگه سرور مجازی هستی به هرحال بااین سایت بررسی کنی میتونی بغهمی مشکل از کجاست ویرایش شده تیر 96 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 3 ساعت قبل, gediran گفت: والا تا اونجایی که من یادم میاد مهندس تهرانی فقط در تنظیمات کلی این کارو میکرد . حالا شما هم هردو تاش رو امتحان کن ببین چی میشه . در ضمن برای تشکر از دکمه " پسندیدن " استفاده کن . موفق و پیروز باشید . یا علی درود ببینید تشکر به صلاح دید فردی هست که تاپیک رو ایجاد کرده و یا داره از اون مطلب استفاده میکنه. شما فقط زمانی بهتره این رو بگید که فرد مشکلش 100%حل شده و یا پاسخ شما تونسته به اون فرد کمکی بکنه و ایشون اومدن یک پست زدن و تشکر کردن و رفتن. اونموقع اسپم محسوب میشه، اما اگر یکم دقت کنید میبینید که هر دو پستی که شما داخل این تاپیک ارسال کردین اسپم بوده! چون ایشون دفعه ی اول خودشون گفتن که از طریق هاست gzip رو فعال کردن. هر دو پست شما مخفی شد./ یاحق 1 واکنش ها : gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر