mehdininja 15 ارسال شده در تیر 96 سلام فیلد تقویم یک مشکل اساسی دارد، تاریخ را به اینصورت نشان میدهد 1396-1-1 چجوری میشود - را به / عوض کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 16 ساعت قبل, mehdininja گفت: سلام فیلد تقویم یک مشکل اساسی دارد، تاریخ را به اینصورت نشان میدهد 1396-1-1 چجوری میشود - را به / عوض کنم ؟ ممنون درود . چه تقویمی؟ یه اسکرین شاد ازش قرار بدید. موفق باشید.یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در تیر 96 3 ساعت قبل, gediran گفت: درود . چه تقویمی؟ یه اسکرین شاد ازش قرار بدید. موفق باشید.یا علی چه تقویمی ؟ فیلد تقویم اینم اسکرین شات => 1396-04-29 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 36 minutes قبل , mehdininja گفت: چه تقویمی ؟ فیلد تقویم اینم اسکرین شات => 1396-04-29 دوست عزیز منظورم اینه که یه تصویر یا عکس از همون تقویم قرار بدید. یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در تیر 96 7 ساعت قبل, gediran گفت: دوست عزیز منظورم اینه که یه تصویر یا عکس از همون تقویم قرار بدید. یا علی مدد واجب نیست اسپم کنید و باعث از چشم افتادن پست ما بشید. ما گفتیم تقویم برعکس میشه وقتی - داره و میخوام - را به / تبدیل کنم تا صحیح قرار بگیرد. 1396-01-11 1396/01/11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 2 ساعت قبل, mehdininja گفت: واجب نیست اسپم کنید و باعث از چشم افتادن پست ما بشید. ما گفتیم تقویم برعکس میشه وقتی - داره و میخوام - را به / تبدیل کنم تا صحیح قرار بگیرد. 1396-01-11 1396/01/11 درود باید داخل افزونه مورد نظر یا هر بخشی از خود جوملا که هست فرمت تاریخ رو پیدا کنید و تغییرش بدین. یک ویدئو هم بود توی یکی از سایت ها کامل توضیح داده بود با جستجو توی گوگل میتونید پیداش کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 10 ساعت قبل, mehdininja گفت: واجب نیست اسپم کنید و باعث از چشم افتادن پست ما بشید. ما گفتیم تقویم برعکس میشه وقتی - داره و میخوام - را به / تبدیل کنم تا صحیح قرار بگیرد. 1396-01-11 1396/01/11 درود . اگر در آر اس فرم هست باید تمام " - " را طبق فیلم آموزشی به " / " تغیییر بدید ؛ مانند این : dd-mm-yy که باید بشه dd/mm/yy موفق باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در تیر 96 کامپوننت فیلد خود جوملا منظورم هست . فیلد از نوع تقویم. پوشه ها فیلد زیر رو کردم کد تقویم گیر نیاوردم ما رفتیم تو فرم جوملا جهانی پست بزنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 49 minutes قبل , mehdininja گفت: کامپوننت فیلد خود جوملا منظورم هست . فیلد از نوع تقویم. پوشه ها فیلد زیر رو کردم کد تقویم گیر نیاوردم ما رفتیم تو فرم جوملا جهانی پست بزنم . درود داخل پوشه ی view کامپوننت مورد نظر رو برسی کنید فرمت تاریخ رو مشاهده میکنید. اگرم نه از داخل بخش مدیریت از بخش مدیریت زبان ها میتونید فرمت تاریخ رو سرچ کنید و اون رو اورراید کنید. خدمت شما: https://www.templatemonster.com/help/joomla-3-x-how-to-change-date-format.html https://www.ostraining.com/blog/joomla/change-joomla-s-date-format/ https://www.youtube.com/watch?v=KFpWJqRA32A شما وقتی نخواید داخل گوگل و یا همین انجمن سرچ کنید سازنده ی خود جوملا هم نمیتونه مشکلتون رو حل کنه! یاحق 1 واکنش ها : gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر