masaeli 0 ارسال شده در تیر 96 سلام من در سایتم masaelimachine.com مطلبی تحت عنوان اهمیت بسته بندی در قسمت منو ، درباره ما ، زیر منو مقالات اضافه کرده ام اما در سایت نمایش نمی دهد برای حلش باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 1 ساعت پیش, masaeli گفت: سلام من در سایتم masaelimachine.com مطلبی تحت عنوان اهمیت بسته بندی در قسمت منو ، درباره ما ، زیر منو مقالات اضافه کرده ام اما در سایت نمایش نمی دهد برای حلش باید چیکار کنم؟ سلام دوست عزیز شما باید منویی بسازید از نوع مطالب مجموعه، و در تنظیمات منو، اولاً این منو را زیر مجموعه یا فرزند منوی درباره ما->مقالات قرار دهید، دوماً مجموعه موردنظر را انتخاب کنید تا اون منو بتواند مطالب آن مجموعه را بیاورد و نشان دهد ویرایش شده تیر 96 توسط bashka 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masaeli 0 ارسال شده در تیر 96 این تنظیمات انجام شده هست در منوی درباره ما زیر مجموعه مقالات قرار دارد وقتی مطلب رو نوشتم مجموعه مقالات رو هم انتخاب کردم اگر به سایت نگاه کنید میبینید که مقالات قبلی را نمایش می دهد اما جدیدا مطلب می گذارم نمایش نمی دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 12 minutes قبل , masaeli گفت: این تنظیمات انجام شده هست در منوی درباره ما زیر مجموعه مقالات قرار دارد وقتی مطلب رو نوشتم مجموعه مقالات رو هم انتخاب کردم اگر به سایت نگاه کنید میبینید که مقالات قبلی را نمایش می دهد اما جدیدا مطلب می گذارم نمایش نمی دهد. دلیلش این هست که برای مطالب قبلی شما، برای هر مطلب، منوی اختصاصی ساختند. شما باید بعد از اینکه مطلب موردنظر را ایجاد کردید و در مجموعه موردنظر قرار دادید ، حالا باید یک منو مثلا به نام " اهمیت بسته بندی " از نوع مطلب اختصاصی بسازید و اون منو به مطلب اهمیت بسته بندی اشاره کند. ( خود این منو هم باید زیر منوی درباره ما->مقالات) باشد بنابراین بطور خلاصه شما باید یک منو بنام " اهمیت بسته بندی " و یک مطلب بنام " اهمیت بسته بندی " داشته باشید که منو به مطلب اشاره کند. ویرایش شده تیر 96 توسط bashka 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masaeli 0 ارسال شده در تیر 96 ممنون انجام شد ولی الان که روی لینک عنوان کلیک می کنم که متن مطلبم باز بشه ارور 404 می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل, masaeli گفت: ممنون انجام شد ولی الان که روی لینک عنوان کلیک می کنم که متن مطلبم باز بشه ارور 404 می دهد سلام اگر همه چیز را درست انجام داده باشید نباید خطا بدهد. الان خطای " 404 - مجموعه پیدا نشد "می دهد و لینک شما بصورت http://masaelimachine.com/fa/home/root/about-us/مقالات-بسته-بندی/packaging-machine است. آیا مجموعه و مطلب را درست انتخاب کردید؟ آیا مطلبی با نام مستعار packaging-machine درست کردید؟ نام مستعار مطلب را تغییر دهید و فارسی بنویسید و امتحان کنید. همچنین توجه کنید که مطلب موردنظر، مجموعه موردنظر، منوی موردنظر و ... باید همه تک به تک فعال شده و منتشر شده باشند. برای تشکر هم از لایک و پسندیدن استفاده کنید. با ممنون و مرسی دهن شیرین نمیشه ویرایش شده تیر 96 توسط bashka 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masaeli 0 ارسال شده در تیر 96 نام مستعار مطلب را به فارسی تغییر دادم اما باز درست نشد.مطلب مورد نظر ، منوی مورد نظر و..هم فعال و منتشر شده هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 1 minute قبل , masaeli گفت: نام مستعار مطلب را به فارسی تغییر دادم اما باز درست نشد.مطلب مورد نظر ، منوی مورد نظر و..هم فعال و منتشر شده هستند درود . شما اول ببین مطلبت درست هست وبالا میاد و آدرسش درسته بعد تنظیمات منو رو درست کن . یا علی مدد 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masaeli 0 ارسال شده در تیر 96 میدونم خسته تون کردم باید ببخشید مطلبم درسته از کجا آدرسش رو چک کنم که درسته؟ یه شخصی این سایت رو برای ما راه اندازی کرده متاسفانه الان پشتیبانی نمیکنن دو ماهه میگم این ارور 404 هایی که هست رو درست کنند درستش نکرده و جواب تلفن نمیده منم تازه وارد این شرکت شدم مدیریت ازمن میخواد باید ببخشید مزاحم شما میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل, masaeli گفت: میدونم خسته تون کردم باید ببخشید مطلبم درسته از کجا آدرسش رو چک کنم که درسته؟ یه شخصی این سایت رو برای ما راه اندازی کرده متاسفانه الان پشتیبانی نمیکنن دو ماهه میگم این ارور 404 هایی که هست رو درست کنند درستش نکرده و جواب تلفن نمیده منم تازه وارد این شرکت شدم مدیریت ازمن میخواد باید ببخشید مزاحم شما میشم دوست عزیز سریع ترین راه این هست که دسترسی لازم به مدیریت جوملا را در پیغام خصوصی به من بفرستید تا من شخصاً بررسی کنم ویرایش شده تیر 96 توسط bashka 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 7 ساعت قبل, masaeli گفت: میدونم خسته تون کردم باید ببخشید مطلبم درسته از کجا آدرسش رو چک کنم که درسته؟ یه شخصی این سایت رو برای ما راه اندازی کرده متاسفانه الان پشتیبانی نمیکنن دو ماهه میگم این ارور 404 هایی که هست رو درست کنند درستش نکرده و جواب تلفن نمیده منم تازه وارد این شرکت شدم مدیریت ازمن میخواد باید ببخشید مزاحم شما میشم دوست عزیز علاوه براین یه مطلب دیگه در همون منو هم همین مشکلو داره ؛ شما هر چی در نام مستعار هست رو پاک کن و در تنظیمات کلی جوملا یونیکد زبان دوم رو روی بلی بزار دیگه خودش ئخودکار وارد میکنه . شاید مشکل از همین بد وارد کردن نام مستعار باشه . موفق باشید . یا علی 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masaeli 0 ارسال شده در تیر 96 سلام متاسفانه هرچی نام مستعار رو پاک میکنم پاک نمیشه میرم دوباره تو منو مطلب با خود مطلب باز نام مستعار هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 2 ساعت قبل, masaeli گفت: سلام متاسفانه هرچی نام مستعار رو پاک میکنم پاک نمیشه میرم دوباره تو منو مطلب با خود مطلب باز نام مستعار هست این که طبیعیه . اما اگر یونیکد زبان دوم رو فعال نکرده باشید غیر طبیعیه . بهتره که بررسی بشه از نزدیک . اگر دوست داشتید اطلاعات ورود پنل مدیریت خود را ارسال کنید تا بررسی کنم . در ضمن پسندیدن فراموش نشه . مو فق و پیروز باشید . یا علی 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 مشکل شما حل شد . مشکل این بود که باید زبان اون منو هایی که ارور 404 میدادن رو روی " Persian " میذاشتین و نه روی " همه " . موفق باشید و پیروز . یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر