sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من در سایتم از قالبی استفاده میکنم که ساختار آن table است. من میخواستم که قالبم را به div تبدیل کنم اگه ممکنه یکی برام توضیح بده که برای تبدیل قالب از تیبل به دیو باید چه کار کنم به خدا خیلی لازم دارم اگه میشه برام توضیح بدین:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام فکر نمی کنم به این راحتی ها قابل تبدیل باشه مگر اینکه یکی دیگه مثل قبلی با div طراحی بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگه روشی برای تبدیل هست خواهشا دوستان دریغ نکنن اگر هم خیلی مشکل باشه هیچ مشکلی نیست. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 به نظر من سه تا کار می توانی انجام بدی یکی اینکه شروع کنی قالب سازی با div را یاد بگیری:1: راه دیگه اینکه قالبت را بگذاری شاید دوستان لطف کننند برایت تبدیل کنند اگر از دوتای بالا نتیجه نگرفتی باید دست به جیب بشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز یک روش هست که کارتون رو سخت میکنه ولی شدنی هست به نظرم اگه دستی قالبتون رو تبدیل به دایو کنید کار راحتره ولی خوب این روش هم هست. شما قالبتون رو با نرم افزار dreamweaver باز کنید از منوی بالا modify رو انتخاب و در زیر منو convert رو انتخاب و بعد tables to layers رو انتخاب کنید. با این روش شما جداول قالبتون تبدیل به div میشه و خوده برنامه css رو اعمال میکنه روی divها تا فرم صفحتون شبیه به table باشه شما میتونید این استایل های اعمال شده روی دایوها رو اصلاح کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinascript.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من میخوام قالبم رو به صورت دستی تبدیل کنم.برای این کار باید چیکار کنم؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 این کار نیاز به داشتن دانش در مورد Css,html هست. شما باید به این دو مورد آشنا باشید و با تکنیک های مربوط به div هم آشنا باشید. و این طور نیست که من مثلا دو خط کد به شما بگم و شما بتونید با این دو خط کد قالبتون رو تبدیل کنید. باید دنبال منبع آموزشی در این مورد باشید، یا اگه وقت یادگیری ندارید سفارش بدید براتون قالب رو تبدیل کنن. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر