moon 4 ارسال شده در تیر 96 سلام. این کامپوننت در جومینا مارکت هزینه پست را با قیمت محصولات جمع نمیزند.توی دمو که جمع نزده بود و فقط در قسمت "روش خرید " نوشته: پست پیشتاز و روش پرداخت را هم "بدون پرداخت "گذاشته. من هزینه پست برام مهمه و باید با هزینه محصولات جمع بشود.بنظر شما انرا خریداری کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 3 ساعت قبل, moon گفت: سلام. این کامپوننت در جومینا مارکت هزینه پست را با قیمت محصولات جمع نمیزند.توی دمو که جمع نزده بود و فقط در قسمت "روش خرید " نوشته: پست پیشتاز و روش پرداخت را هم "بدون پرداخت "گذاشته. من هزینه پست برام مهمه و باید با هزینه محصولات جمع بشود.بنظر شما انرا خریداری کنم؟ درود تا جایی که من یادمه اینکار رو میکرد. در مورد خریدنش هم داخل سایت سازنده کامل توضیحات رو بخونید بعد ببینید کدوم سایت پشتیبانی و قیمت بهتری داره از اون سایت افزونه رو خریداری کنید. البته قطعا جومینامارکت قابل اطمینان هست. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر