ghanarix 2 ارسال شده در تیر 96 سلام . پس از به روز رسانی از جوملا 3.3 به جولا 3.7 یه کم قالب به هم ریخت برچسب ها (نوشته های سبز رنگ ) را بدجور نمایش میده صفحه زیر را ببینید http://www.stoneset.ir/estekhdam-bazaryab اگه بشه بیاد پایین مطلب و کنار هم باشن خیلی خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 سلام دوست عزیز با استفاده از css به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. عکس زیر از مرورگر فایرفاکس خدمت شما. بدون دسترسی به قالب شما تغییرات را بطور موقت انجام دادم و عکس را براتون اینجا می زارم 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در تیر 96 بر 6/26/2017 at 00:36 , bashka گفت: سلام دوست عزیز با استفاده از css به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. عکس زیر از مرورگر فایرفاکس خدمت شما. بدون دسترسی به قالب شما تغییرات را بطور موقت انجام دادم و عکس را براتون اینجا می زارم ایول عالی شد میشه توضیح بدید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 14 ساعت قبل, ghanarix گفت: ایول عالی شد میشه توضیح بدید چکار کنم سلام دوست عزیز بنده توضیح بدم شما اعمال کنید کلی طول میکشه. باید یه مثنوی معنوی بنویسیم دوست داشتی یوزر نیم و پسورد هاست و یوزرنیم پسورد مدیریت خود جوملا را در پیغام خصوصی برام ارسال کن تا برات درستش کنم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در تیر 96 دوستا کسی میدونه برا تغییر موقعیت تگ باید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 3 minutes قبل , ghanarix گفت: دوستا کسی میدونه برا تغییر موقعیت تگ باید چکار کنم درود . میخواید کجا بزاریدش ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در تیر 96 هم اکنون, gediran گفت: درود . میخواید کجا بزاریدش ؟ یا علی پایین مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 14 minutes قبل , ghanarix گفت: پایین مطلب باید جای یه لیست رو عوض کنید . اگر قابله دسترسی بدید تا انجام بدم . یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 این عکسو ببینید موقتا برای من این جوریه : میخواید همینجوری باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در تیر 96 13 minutes قبل , gediran گفت: این عکسو ببینید موقتا برای من این جوریه : میخواید همینجوری باشه ؟ بله میشه آدرس بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 19 ساعت قبل, ghanarix گفت: بله میشه آدرس بدید دوست عزیز قبلا عرض کردم خدمتتون که باید جای دوتا تیکه کد عوض بشه . اگر میخواید ؛ اطلاعات ورود به هاستینگتون رو برام پیام خصوصی کنید. یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر