moosoola 4 ارسال شده در خرداد 96 دوستان سلام من یه سایت دارم که موقعی که کاربر اسکرول میکنه توی سایت منو حالت ترنسپرنت داره/و اینکه توی بعضی از سیستما منو کاملا رنگ سفید نشون داره میده!من میخوام کلا منو ثابت باشه و حالت ترنسپرنت نداشته باشه و همچنین رنگ منو و بکروند اون رو از کجا میشه تغییر داد تا توی همه سیستما یکسان نمایش داده بشه. سایت مورد نظر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در خرداد 96 سلام. 1- تنظیمات قالبتون را بگردید ببینید در این مورد تنظیماتی داره یا نه؟ 2- آیا در قالب از افزونه خاصی برای ایجاد منو استفاده شده؟ فکر کنم از sp-megamenu استفاده شده ببینید تنظیماتی برای رنگ و ... داره 3- در آخر اگر نتوانستید کاری بکنید آخرین چاره css است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در خرداد 96 درود.اگر قالتون ریسپانسیو باشه میتونید در تنظیمات قالبتون قالب رو از ریسپانسیوی در بیارید و منو معمولی میشه. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر