رفتن به مطلب
aminweb

کاربر ادمین اضافی!!!!!!!!

پست های پیشنهاد شده

سلام بر دوستان عزیز...امروز به یه مورد جالب و تعجب آوری برخوردم...تو قسمت مدیریت کاربران دوتا کاربر ادمین هستش و اجازه حذف هم نمیده...میخواستم بدونم این از کجا پیداش شده ...

download.php?imgf=13039250301.jpg

همون که نوشته 2iNf_admin این از کجا اومده؟؟؟؟؟؟من که بی خبرم....

تا حالا کسی به این مورد برخورده...؟

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

نمیدونم ه-ک شدید یا نه ولی

روش حذفش اینه که شما وارد cpanel بشید و بعد وارد phpmyadmin بشید

دیتابیستون رو انتخاب کنید و در لیست جدول های موجود جدول jos_users رو انتخاب کنید

در این جدول لیست کاربراتون موجوده.از این لیست اون کاربر مورد نظرتون رو حذف کنید تا مشکلتون حل بشه.

موفق باشید.

لینک به ارسال

کس دیگه ...

سلام

این راه رو امتحان کنید:

ابتدا گروه کاربریش رو به اعضا تغییر بدید و بعد حذفش کنید.

تغییر نمیکنه...از cpanel حذف کردم اما علتش چی بود نمیدونم

لینک به ارسال

سلام .

شما افزونه ی ابزارهای سرپرستی ( admin tools ) رو نصب کردید ؟

چون من که تا حالا هر وقت این افزونه رو نصب کردم همچین اتفاقی واسم افتاده .

البته همینطور که دوستمون گفتن یا میتونید از طریق پایگاه داده حذفش کنید یا اینکه رمز و یوزر و ایمیل رو تغییر بدید .

یعنی کد

827ccb0eea8a706c434a16891f84e7b

رو در قسمت پسورد وارد کنید و آن وقت رمز به 12345 تبدیل میشود و در آن صورت میتوانید وارد شوید و دیگر این این حساب متعلق به شما میشود و احتیاجی نیست که نگران باشید.

موفق باشید.:thankyou:

لینک به ارسال

من نظر قطعي نميدم ولي ممكن است كسي كه براي شما نصب كرده اين يوزر رو براي خودش گذاشته باشه چون اون يوزري كه ميخواستيد حذف كنيد آي ديش 62 بود و مدير اصلي است.

فكر ميكنم اگر خودتون دوباره نصب كنيد بهتر باشه!

لینک به ارسال

ولی من خودم تا حالا و چندین دفعه جوملا رو نصب کردم و بعد از نصب افزونه admin tools این اتفاق واسم افتاده. و واسه ی ایشون هم با توجه به آدرس ایمیل و نام کاربری میشه گفت که همچین مشکلی پیش اومده.

لینک به ارسال

بله فکر کنم از ادمین تولز باشه...چون اونیکه واسم لطف کرد و نصب کرد اصلا نیازی به اینجور کارا نداره ک...در هر صورت از همه عزیزان واقعا ممنونم...مرسی:thankyou:

لینک به ارسال

سلام

همونطور که دوستمون گفتن، افزونه Admin Tools این کار رو میکنه. تو این افزونه یک قسمت هست به نام شناسه سرپرست کل. از اونجا میشه یه کاربر ادمین جدید با یه شناسه جدید ساخت (آخه شناسه ادمین جوملا همیشه 62 هست و این کار هکرها رو یکم راحت میکنه. این افزونه میاد اون ادمین قبلی رو تغییر میده، بعد یه ادمین جدید با شناسه جدید ایجاد میکنه)

لینک به ارسال

من اون کاربر ادمین را پاک کردم حالا سایتم دچار مشکل شده...ادمین تولز را پاک کردم مجدد نصب کردم بازم خطا میده...نگو اون کاربر را وقتی تو ادمین تولز روی تغییر شناسه سرپرست کل میرید اونجا خودش بخش 62 را به اشغال در میاره که اونم یه جور امنیتی محسوب میشه ... کاش موقعه معرفی این را هم ذکر میکردن آقای تهرانی...من حتی جداول را هم پاک کردم ولی دیگه اون کاربر را درست نمیکنه...چون 62 اشغال شده و از 63 شروع به ساخت کاربر میکنه...من چطور میتونم تنظیم کنم که از 62 شروع بشه

لینک به ارسال

من اون کاربر ادمین را پاک کردم حالا سایتم دچار مشکل شده...ادمین تولز را پاک کردم مجدد نصب کردم بازم خطا میده...نگو اون کاربر را وقتی تو ادمین تولز روی تغییر شناسه سرپرست کل میرید اونجا خودش بخش 62 را به اشغال در میاره که اونم یه جور امنیتی محسوب میشه ... کاش موقعه معرفی این را هم ذکر میکردن آقای تهرانی...من حتی جداول را هم پاک کردم ولی دیگه اون کاربر را درست نمیکنه...چون 62 اشغال شده و از 63 شروع به ساخت کاربر میکنه...من چطور میتونم تنظیم کنم که از 62 شروع بشه

خوب دوست عزیز، با این همه توضیحات که دوستان دادن، مجبور بودین پاکش کنین که بعد به مشکل بخورین؟ واقعا چه لزومی داشت؟!

حداقل قبلش یه بک آپ میگرفتین از دیتابیس.

لینک به ارسال

دوست گرامی به جواب دوستان در اولین صفحه این پست دقت کنین که همشون حرف از ه-ک شدن میزدن منم زود دس بکار شدم تا رته تش کنم...بعد بحث ادمین تولز اومد...سوال من حالا یه چیز دیگه هستش...آیا میشه من ثبت کاربر جدیدمو با id 62 انجام بدم؟؟؟؟؟

لینک به ارسال

الان مشکل دقیقا چیه؟

ببینین، من از تو phpmyadmin، کاربر admin رو که کامپوننت ادمین تولز ساخته بودم. بعد هم یه ادمین دیگه رو که قبلا ایجاد کرده بودم، شناسه 62 بهش دادم. بدون هیچ مشکلی.

شما بگین که کدوم ادمین رو پاک کردین؟ ادمینی رو که ادمین تولز تغییر میده، از تو جوملا نمیشه پاک کرد. ادمین دومی رو پاک کردین؟

الان میتونین وارد مدیریت سایت بشین برای ساخت یه ادمین دیگه؟

توضیحات کامل رو بفرمایین، شاید بشه راهی پبدا کرد

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...