aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بر دوستان عزیز...امروز به یه مورد جالب و تعجب آوری برخوردم...تو قسمت مدیریت کاربران دوتا کاربر ادمین هستش و اجازه حذف هم نمیده...میخواستم بدونم این از کجا پیداش شده ... همون که نوشته 2iNf_admin این از کجا اومده؟؟؟؟؟؟من که بی خبرم.... تا حالا کسی به این مورد برخورده...؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ه ک نشدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام نمیدونم ه-ک شدید یا نه ولی روش حذفش اینه که شما وارد cpanel بشید و بعد وارد phpmyadmin بشید دیتابیستون رو انتخاب کنید و در لیست جدول های موجود جدول jos_users رو انتخاب کنید در این جدول لیست کاربراتون موجوده.از این لیست اون کاربر مورد نظرتون رو حذف کنید تا مشکلتون حل بشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این راه رو امتحان کنید: ابتدا گروه کاربریش رو به اعضا تغییر بدید و بعد حذفش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما خودتون جوملا را نصب كرده بوديد يا كس ديگري براتون نصب كرده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 کس دیگه ... سلام این راه رو امتحان کنید: ابتدا گروه کاربریش رو به اعضا تغییر بدید و بعد حذفش کنید. تغییر نمیکنه...از cpanel حذف کردم اما علتش چی بود نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام . شما افزونه ی ابزارهای سرپرستی ( admin tools ) رو نصب کردید ؟ چون من که تا حالا هر وقت این افزونه رو نصب کردم همچین اتفاقی واسم افتاده . البته همینطور که دوستمون گفتن یا میتونید از طریق پایگاه داده حذفش کنید یا اینکه رمز و یوزر و ایمیل رو تغییر بدید . یعنی کد 827ccb0eea8a706c434a16891f84e7b رو در قسمت پسورد وارد کنید و آن وقت رمز به 12345 تبدیل میشود و در آن صورت میتوانید وارد شوید و دیگر این این حساب متعلق به شما میشود و احتیاجی نیست که نگران باشید. موفق باشید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 من نظر قطعي نميدم ولي ممكن است كسي كه براي شما نصب كرده اين يوزر رو براي خودش گذاشته باشه چون اون يوزري كه ميخواستيد حذف كنيد آي ديش 62 بود و مدير اصلي است. فكر ميكنم اگر خودتون دوباره نصب كنيد بهتر باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 ولی من خودم تا حالا و چندین دفعه جوملا رو نصب کردم و بعد از نصب افزونه admin tools این اتفاق واسم افتاده. و واسه ی ایشون هم با توجه به آدرس ایمیل و نام کاربری میشه گفت که همچین مشکلی پیش اومده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 بله فکر کنم از ادمین تولز باشه...چون اونیکه واسم لطف کرد و نصب کرد اصلا نیازی به اینجور کارا نداره ک...در هر صورت از همه عزیزان واقعا ممنونم...مرسی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام همونطور که دوستمون گفتن، افزونه Admin Tools این کار رو میکنه. تو این افزونه یک قسمت هست به نام شناسه سرپرست کل. از اونجا میشه یه کاربر ادمین جدید با یه شناسه جدید ساخت (آخه شناسه ادمین جوملا همیشه 62 هست و این کار هکرها رو یکم راحت میکنه. این افزونه میاد اون ادمین قبلی رو تغییر میده، بعد یه ادمین جدید با شناسه جدید ایجاد میکنه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 من اون کاربر ادمین را پاک کردم حالا سایتم دچار مشکل شده...ادمین تولز را پاک کردم مجدد نصب کردم بازم خطا میده...نگو اون کاربر را وقتی تو ادمین تولز روی تغییر شناسه سرپرست کل میرید اونجا خودش بخش 62 را به اشغال در میاره که اونم یه جور امنیتی محسوب میشه ... کاش موقعه معرفی این را هم ذکر میکردن آقای تهرانی...من حتی جداول را هم پاک کردم ولی دیگه اون کاربر را درست نمیکنه...چون 62 اشغال شده و از 63 شروع به ساخت کاربر میکنه...من چطور میتونم تنظیم کنم که از 62 شروع بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 من اون کاربر ادمین را پاک کردم حالا سایتم دچار مشکل شده...ادمین تولز را پاک کردم مجدد نصب کردم بازم خطا میده...نگو اون کاربر را وقتی تو ادمین تولز روی تغییر شناسه سرپرست کل میرید اونجا خودش بخش 62 را به اشغال در میاره که اونم یه جور امنیتی محسوب میشه ... کاش موقعه معرفی این را هم ذکر میکردن آقای تهرانی...من حتی جداول را هم پاک کردم ولی دیگه اون کاربر را درست نمیکنه...چون 62 اشغال شده و از 63 شروع به ساخت کاربر میکنه...من چطور میتونم تنظیم کنم که از 62 شروع بشه خوب دوست عزیز، با این همه توضیحات که دوستان دادن، مجبور بودین پاکش کنین که بعد به مشکل بخورین؟ واقعا چه لزومی داشت؟! حداقل قبلش یه بک آپ میگرفتین از دیتابیس. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست گرامی به جواب دوستان در اولین صفحه این پست دقت کنین که همشون حرف از ه-ک شدن میزدن منم زود دس بکار شدم تا رته تش کنم...بعد بحث ادمین تولز اومد...سوال من حالا یه چیز دیگه هستش...آیا میشه من ثبت کاربر جدیدمو با id 62 انجام بدم؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 الان مشکل دقیقا چیه؟ ببینین، من از تو phpmyadmin، کاربر admin رو که کامپوننت ادمین تولز ساخته بودم. بعد هم یه ادمین دیگه رو که قبلا ایجاد کرده بودم، شناسه 62 بهش دادم. بدون هیچ مشکلی. شما بگین که کدوم ادمین رو پاک کردین؟ ادمینی رو که ادمین تولز تغییر میده، از تو جوملا نمیشه پاک کرد. ادمین دومی رو پاک کردین؟ الان میتونین وارد مدیریت سایت بشین برای ساخت یه ادمین دیگه؟ توضیحات کامل رو بفرمایین، شاید بشه راهی پبدا کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این آموزش رو ببینید. شاید مشکلتون حل شد: http://forum.joomina.ir/thread-3811.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر