moon 4 ارسال شده در خرداد 96 سلام .من مجموعه مطالبی را از قالب h2 shop حذف کردم.ولی الان بهشون احتیاج دارم.(من ماژول هاشونو حذف نکردم).فقط مطالبشون را از "قسمت محتوا" و از" قسمت محصولات در ویرچومارت" حذف کردم که حجم سایت پایین بیاد. چطوری میتونم آنها را برگردانم؟ فایل اصلی قالب را هم دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 96 10 ساعت قبل, moon گفت: سلام .من مجموعه مطالبی را از قالب h2 shop حذف کردم.ولی الان بهشون احتیاج دارم.(من ماژول هاشونو حذف نکردم).فقط مطالبشون را از "قسمت محتوا" و از" قسمت محصولات در ویرچومارت" حذف کردم که حجم سایت پایین بیاد. چطوری میتونم آنها را برگردانم؟ فایل اصلی قالب را هم دارم. درود میتونید جداول مربوط بهشون رو توی پی اچ پی مای ادمین پیدا کنید و اکسپورت و ایمپورت کنید. یاحق 1 واکنش ها : moon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در خرداد 96 سلام.ممنون از راهنمایی تان.من در مراحل پایانی این سایت هستم.ولی یکی از مشکلاتم اینه که وقتی روی محصول می روم و quickview را میخواهم استفاده کنم. بعد از اینکه محصول را به سبد اضافه کردم این پیام می آید ولی دکمه ادامه خرید من را به صفحه قبلی که محصول را انتخاب کرده بودم می برد.میشه بفرمایید چکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در خرداد 96 همچنین وقتی روی آیکن سبد خرید میروم و دکمه پرداخت نهایی را میزنم. دکمه ادامه خرید در بالای صفحه من را به صفحه محصولات می برد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 96 6 ساعت قبل, moon گفت: سلام.ممنون از راهنمایی تان.من در مراحل پایانی این سایت هستم.ولی یکی از مشکلاتم اینه که وقتی روی محصول می روم و quickview را میخواهم استفاده کنم. بعد از اینکه محصول را به سبد اضافه کردم این پیام می آید ولی دکمه ادامه خرید من را به صفحه قبلی که محصول را انتخاب کرده بودم می برد.میشه بفرمایید چکار باید کرد؟ درود سوالتون مربوط به این تاپیک نیست! اما با این حال. دکمه ادامه خرید کارش همینه و داره درست کار میکنه و شما رو به صفحه ای هدایت میکنه که بتونید کالا های بیشتری رو بخرید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در خرداد 96 بر ۱۳۹۶/۳/۶ ه.ش. at 20:54 , RezaDindar گفت: درود سوالتون مربوط به این تاپیک نیست! اما با این حال. دکمه ادامه خرید کارش همینه و داره درست کار میکنه و شما رو به صفحه ای هدایت میکنه که بتونید کالا های بیشتری رو بخرید. یاحق سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر